Sebentar tadi, penyanyi Azharina Azhar ada memaklumkan berita sedih apabila bapa angkatnya, Hamidi sedang tenat di hospital.

Ujar penyanyi Elergi Sepi ini, bapa angkat yang dipanggil Papa itu merupakan individu yang menjaga dan selalu menasihatnya bersama Mama sejak dia berusia 18 tahun lagi.

“Asalamualaikum semua . Papa nina sedang tenat di hospital . Dialah yang menjaga dan selalu menasihati nina bersama mama dari usia nina 18 tahun perkenalan pertama kami sehingga nina menjadi ibu tunggal skarang.

IKLAN

“Dialah imam bilamana setiap kali ada bacaan doa dan solat di rumah . Papa hamidi mengambil nina menjadi anak angkatnya bila dia mula melihat nina … kasih sayang papa dan mama tak ada beza nya dgn yang lain.

“Sama seperti anak kandung mereka . Sedih pilu hati nina melihat keadaan papa begini . Setiap nina di landa masalah papa slalu mendengar luahan dan menasihati nina bersabar .

IKLAN

“Di usia 74tahun dia gagahi setiap langkahnya setiap hari 5x ke surau nurul imam dan menguruskan hal hal surau.

“Doakan papa senantiasa sehat dan kuat menghadapi sakit ini . Semoga papa bisa sembuh. Anakmu nina …sayang papa,” tulisnya panjang lebar menerusi menerusi Facebook.

IKLAN

“Asalamualaikum Semua, Papa Nina Sedang Tenat Di Hospital,” – Azharina Doa Bapa Angkat Lekas Sembuh

Foto: Facebook Azharina