Penyanyi antarabangsa terkenal, Ariana Grande sebelum ini pernah menjalin hubungan kekasih dengan penyanyi rap, Mac Miller sebelum kekasihnya itu meninggal dunia pada 7 September 2018.

Ariana Grande Menangis Menyanyi Sebab Teringat Bekas Kekasih, Mac Miller

Ariana Grande telah mengadakan konsert jelajah ‘The Sweetener Tour’ di beberapa bandar sekitar Amerika Syarikat bagi untuk mempromosikan album Arianna yang berjudul Sweetener dan Thank You, Next.

Terbaru, penyanyi yang terkenal dengan lagu Side To Side itu telah membuat persembahan konsert jelajah tersebut di bandar Pittsburgh.

Mengejutkan, apabila tular dilaman media sosial apabila peminat berkongsi satu rakaman video ketika konsert jelajah tersebut berlangsung di bandar Pittsburgh.

IKLAN

Menerusi rakaman video tersebut, kelihatan Ariana sedang menangis ketika membuat persembahan di atas pentas sambil menyanyikan lagu berjudul Thank You, Next.

IKLAN

Menurut sumber NME, bandar Pittsburgh adalah merupakan kampung kepada Mac Miller yang telah membuatkan bekas kekasihnya itu tidak dapat menahan sebak ketika membuat persembahan tersebut.

Dalam pada itu, peminat turut berasa sedih dan terharu apabila melihat Ariana menyanyi dalam keadaan sebak dan menangis.

IKLAN

Ariana Grande Menangis Menyanyi Sebab Teringat Bekas Kekasih, Mac Miller

Untuk rekod, Ariana telah menjalinkan hubungan cinta bersama Mac Miller dari Ogos 2016 sehingga Mei 2018.

Menyedihkan, Mac Miller telah meninggal dunia pada 7 September 2018 akibat pengambilan dadah yang berlebihan.

Sumber : Carian Google

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI