“Anak Kita Bising, Jeling Pulak,” – Pelajar Gunakan Kafe Sebagai ‘Port Study’, Haiza Buka Cerita

Haiza menerusi Instagram ada berpendapat, isu pelajar atau individu yang menggunakan kafe sebagai lokasi untuk belajar atau menyiapkan tugasan ialah hal yang harus diketengahkan.

Dia turut berkongsi sebuah artikel menerusi sebuah portal yang menyatakan restoran atau kafe bukanlah tempat sesuai bagi mengulangkaji pelajaran.

Malah jelas penyanyi Dag Dig Dug itu, dia pernah berdepan yang mana ketika kejadian di salah sebuah kafe popular, anaknya seolah-olah diberi amaran kerana membuat bising kerana didakwa mengganggu individu terbabit bagi menyempurnakan projek fesyen.

“LAMA DAH PERATI ISU NI.BUKAN MCD JE,STARBUCKS DAN SEMUA CAFE YANG SEWAKTU DENGANNYA.

IKLAN

“Kejadian di Starbucks JB,siap bwk kertas bentang sebesor besor meja.Buat projek fashion dia.Anak kita bising,jeling pulak!!Tak semua tapi ada perangai macam ni.Tq angkat story ni!!

“Reposted from @thereportermy Dua budak ni tengah gelak sakan tengok something kat gadget. Tetiba student perempuan ni datang, "Boleh tolong senyap tak?! Both of you disturbing our study. Kitorang tak fokus!".

“Tu tempat makan kot? Nak study, carilah tempat lain. INSTASTORY SELANJUTNYA,” kongsinya.

Isu ini turut mendapat respon netizen yang turut berhadapan dengan keadaan yang sama.

IKLAN

“Anak Kita Bising, Jeling Pulak,” – Pelajar Gunakan Kafe Sebagai ‘Port Study’, Haiza Buka Cerita

“Anak Kita Bising, Jeling Pulak,” – Pelajar Gunakan Kafe Sebagai ‘Port Study’, Haiza Buka Cerita

“Anak Kita Bising, Jeling Pulak,” – Pelajar Gunakan Kafe Sebagai ‘Port Study’, Haiza Buka Cerita

Tiap orang, pasti akan ada pandangannya bukan?

Foto : Instagram Haiza