Pelakon meningkat naik, Amir Ahnaf akui teruja apabila diberikan peluang untuk bekerjasama dengan pelakon jelita, Anna Jobling di dalam drama Syurga Itu Bukan Mudah.

Menurut Amir, sejak pertama kali bertemu dengan Anna, dia dapat merasakan mereka akan mencipta keserasian terbaik untuk menghidupkan drama ini.

Amir Ahnaf Tak ‘Rampas’ Anna Jobling, Nafi Hubungan Dengan Meerqeen Tegang

“Anna merupakan seorang pelakon yang sangat bagus. Ketika pertama kali saya berjumpa dengan dia untuk menandatangani kontrak sebuah drama, saya dapat rasakan Anna akan menjadi pasangan berlakon yang baik.

“Vibe seorang heroin itu ada pada dia. Saya sudah pun membaca skrip dan boleh nampak watak ini macam mana,” katanya kepada MH.

Pemenang anugerah BBNU Lelaki Popular di Anugerah Bintang Popular BH ke-35 itu berkata sedemikian ketika ditemui di majlis sidang media draka Gamers Mangkuk yang berlangsung di Dadi Cinema, Pavillion, Kuala Lumpur pada Khamis.

IKLAN

Amir Ahnaf Tak ‘Rampas’ Anna Jobling, Nafi Hubungan Dengan Meerqeen Tegang

Dalam pada itu, Amir turut menafikan tuduhan yang mengatakan dirinya ingin merampas Anna daripada Meerqeen yang sebelum ini didakwa mempunyai hubungan istimewa.

“Dalam komen di media sosial, ada yang kata saya ni cuba merampas Anna. Kebenarannya, saya tidak merampas apa-apa pun.

IKLAN

“Saya hanya nak bekerja dan bawa watak saya sahaja. Tiada istilah rampas- merampas,” katanya lagi.

Jelas bintang kelahiran Hero Remaja 2021 ini lagi, hubungannya bersama Meerqeen juga sangat baik dan tidak tegang seperti yang didakwa segelintir pihak.

Amir Ahnaf Tak ‘Rampas’ Anna Jobling, Nafi Hubungan Dengan Meerqeen Tegang Amir Ahnaf Tak ‘Rampas’ Anna Jobling, Nafi Hubungan Dengan Meerqeen Tegang

IKLAN

“Saya suka bekerja dengan Anna sebab dia profesional. Meerqeen juga ada berikan kata-kata semangat. Dia nak saya buat yang terbaik. Saya berterima kasih kepada dia.

“Saya tidak merasakan ada situasi tegang diantara saya, Anna dan Meerqeen. Yang mengapi-apikan itu mungkin hanyalah daripada peminat itu sendiri,” ujarnya lagi.

Amir Ahnaf Tak ‘Rampas’ Anna Jobling, Nafi Hubungan Dengan Meerqeen Tegang

Baru-baru ini, khabar angin yang mengatakan Amir dan Anna sedang menjalinkan hubungan istimewa menjadi buah mulut ramai selepas video mesra mereka di set penggambaran kerap tular di seluruh platform media sosial.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.