Instafamous, Hafiz Mahamad ada memuat naik foto throwback dia bersama isterinya, Syafiqah Aaina.  Foto tersebut melihatkan perubahan fizikal kedua-dua pasangan ini. 

 Foto tersebut melihatkan perubahan fizikal kedua-dua pasangan ini. 

“Bila aku cerita ni jangan cakap aku “downgrade” isteri aku. Jangan pula ada kata “Yelah kau jelah laki boleh terima perempuan gemuk dari awal”

“Disebabkan ramai tanya, aku buat posting ni untuk orang yg tengah down kena tinggal, kena bahan dengan kawan tak kisah sebab “SIZE” “RUPA” ataupun kehidupan

“@syafiqahaina satu benda yg aku suka. Dia kalau nak buat apa apa, dia diam tapi ada hasilnya. Dia kena buli kena kutuk. Dia diam je, tapi dia akan balas dengan “hasil”

“Apa yg aku nampak bila hidup bersama ni, mmg Allah hantar pasangan yg tepat Alhamdulilah. Kita support each other dalam semua aspek

“Jadi aku tau dia nak bersalin, mmg dia nak sangat aku dekat tepi dia untuk support bg dia kekuatan

“So korang yg mana kena bahan, rasa down. Jangan fikirkan sangat sebaliknya usaha untuk transform diri kita. Makin kita layan kata orang, makin teruk diri kita

“Sebaiknya balas mereka dengan hasil & DIRI KITA SENDIRI JE MAMPU MENGUBAHNYA. At the same time, kita sebagai kawan, bf/gf, husband/wife memang perlu bagi support 100%

“Sampai bila kita nak memilih sesuatu yg perfect sedangkan tak ada benda yg perfect dalam dunia ❤,” tulisnya.

View this post on Instagram

Bila aku cerita ni jangan cakap aku “downgrade” isteri aku. Jangan pula ada kata “Yelah kau jelah laki boleh terima perempuan gemuk dari awal” Disebabkan ramai tanya, aku buat posting ni untuk orang yg tengah down kena tinggal, kena bahan dengan kawan takkisah sebab “SIZE” “RUPA” ataupun kehidupan @syafiqahaina satu benda yg aku suka. Dia kalau nak buat apa apa, dia diam tapi ada hasilnya. Dia kena buli kena kutuk. Dia diam je, tapi dia akan balas dengan “hasil” Apa yg aku nampak bila hidup bersama ni, mmg Allah hantar pasangan yg tepat Alhamdulilah. Kita support each other dalam semua aspek Jadi aku tau dia nak bersalin, mmg dia nak sangat aku dekat tepi dia untuk support bg dia kekuatan So korang yg mana kena bahan, rasa down. Jangan fikirkan sangat sebaliknya usaha untuk transform diri kita. Makin kita layan kata orang, makin teruk diri kita Sebaiknya balas mereka dengan hasil & DIRI KITA SENDIRI JE MAMPU MENGUBAHNYA. At the same time, kita sebagai kawan, bf/gf, husband/wife memang perlu bagi support 100% Sampai bila kita nak memilih sesuatu yg perfect sedangkan tak ada benda yg perfect dalam dunia ❤️”

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

Lalu, netizen bersetuju dengan kata-kata usahawan itu.

Untuk rekod, Hafiz dan Aaina berkahwin pada November 2017 dan kini Aiina sedang hamil anak sulung mereka.

Foto : IG Hafiz Mahamad