“Aku Potong Rambut Sendiri Weh,” – Izzue Islam Ajar Cara Gunting Rambut, Peminat Kata Segak!

Tidak dinafikan, ramai yang meluahkan rasa keluh apabila salon atau kedai rambut masih belum dibenarkan beroperasi apabila Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan di seluruh negara akibat penularan wabak Covid-19 sejak beberapa minggu lalu.

Masing-masing memberikan reaksi dan tidak kurang yang meminta teman termasuk isteri masing-masing untuk potong rambut pasangan!

Pelakon dan penyanyi, Izzue Islam juga turut berdepan situasi sama lalu berkongsi cara untuk mengunting rambut sendiri.

Lebih menarik, Izzue turut berkongsi hasil potongan rambutnya itu bersama peminat.

IKLAN

“Aku potong rambut sendiri weh! Hah, masa PKP ni mesti korang punya rambut pun dah panjang kan!

“Sekarang Izzue nak ajar mcm mane nak gunting rambut sendiri! Handsome hairtrim bersama Head & Shoulders!

“Lepas cuci rambut dengan Head & Shoulders Ultramen, fresh sangat ni!!! Mari kita semua handsome hairtrim!

“Dapatkan Shampoo ni kat Guardian : https://bit.ly/35ou8we hari ni! #headandshouldersmy #ultramen #hairsometrim #sp,” tulisnya sambil memberikan kredit.

https://instagram.com/tv/B_ubO7ZD1Uc/

IKLAN

Dalam pada itu, rata-rata peminat memberi pujian dan menyifatkan lelaki itu kekal tampil segak dan kacak.

“Aku Potong Rambut Sendiri Weh,” – Izzue Islam Ajar Cara Gunting Rambut, Peminat Kata Segak!

Video: Instagram Izzue Islam