“Aku Dah Hilang Kesabaran Sial Dengan Perangai…,” – Mell

Minggu lalu, remaja yang mulai viral gara-gara terkait di dalam konflik rumah tangga penyanyi Aliff Aziz, Mell ada menempelak individu tidak bertangunggjawab kerana didakwa menggunakan wajahnya di Instagram.

Malah tulisnya berserta dengan entri akaun yang dimaksudkan, gadis itu memaklumkan dia sudah hilang sabar dengan manusia yang tiada hati perut.

 

IKLAN

Sementara di ruangan kapsyen yang akses komennya disekat Mell, gadis berkenaan juga turut meminta agar pengikutnya ‘report’ akaun yang dimaksudkan.

“Tuhan bagi kau muka kau tak nak pakai muka kau sendiri, sibuk nak hack IG aku. Lepas tu kau buat review macam sial perangai kau haha.

IKLAN

“Takpelah kau sedar diri jela. Korang tolong report IG ni please,” pintanya.

Foto: Instagram Nismell__