Usahawan popular, Tya Arifin berbesar hati apabila produk terbaharu Mutyara Beauty iaitu Mutyara Vgin berjaya menyelamatkan hubungan satu pasangan suami isteri yang tidak didedahkan identiti.

Menurut Tya atau nama sebenarnya Nurtria Wulandari Arifin, 29, dia telah memilih seorang wanita berstatus isteri yang mengakui renggang dengan suami untuk mencuba Mutyara Vgin selama dua bulan secara konsisten.

Dia bagaimanapun bersyukur kerana Mutyara Vgin menjadi salah satu asbab dalam mengembalikan keharmonian rumah tangga.

“Akak Ini Pengikut Saya Yang…,” – Tya Arifin Jadi ‘Superwoman’, Penyelamat Rumah Tangga Suami Isteri “Akak Ini Pengikut Saya Yang…,” – Tya Arifin Jadi ‘Superwoman’, Penyelamat Rumah Tangga Suami Isteri

“Akak ini adalah salah satu pengikut saya yang kita pilih untuk menjadi orang special yang merasa produk baru Mutyara tahun lepas, Mutyara Vgin.

“Sebelum ini, dia berhadapan dengan satu masalah ‘perhubungan’ dengan suami. Selepas saya taja Mutyara Vgin selama dua bulan konsisten, kemudian akak kongsi hasilnya, saya rasa bahagia apabila dapat tahu maklum balas sebenar.

IKLAN

“Perasaan bila apa yang kita buat boleh bantu sesuatu yang penting dalam hidupnya, rasanya sangat bahagia,” katanya menerusi sebuah video yang dimuat naik menerusi TikTok (link video dia).

Isteri kepada Asyraf Khalid turut menambah, dia terbuka untuk menjadi tempat golongan isteri mengadu masalah bagi mendapatkan nasihat atau bantuan.

@tyaarifinnw Mashallah alhamdulilllah, doakan tya boleh bantu istri2 lain di luar sana lagi #tyaarifin #jamumutyara #vgin #viral ♬ suara asli – Tya Arifin

IKLAN

“Saya sendiri menjalani rumah tangga, bukan baru setahun. Semestinya ada masalah tak kisah suami atau isteri.

“Saya sangat bersyukur dengan adanya produk Vgin dapat membantu menyelesaikan atau memberikan harmoni hubungan suami isteri yang hampir-hampir tidak boleh diselamatkan.

“Alhamdulillah ini juga berkat dengan usaha dan komunikasi juga. Kepada anda di luar sana, jika ada masalah perhubungan dengan suami tetapi tidak tahu nak bercerita dengan siapa, saya ada untuk anda semua,” katanya lagi.

IKLAN

“Akak Ini Pengikut Saya Yang…,” – Tya Arifin Jadi ‘Superwoman’, Penyelamat Rumah Tangga Suami Isteri

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tya Arifin (@tyaarifinnw)

Dalam pada itu, Tya juga turut menyediakan E-book, 12 tips Bahagia yang boleh di redeem secara percuma di website rasmi Mutyara.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik Di Sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI