Nampaknya spekulasi tentang pembatalan beberapa jenama besar yang melibatkan Afifah Nasir hangat diperkatakan sejak ia mula diviralkan di sosial media.

Sungguh pun tiada kata putus daripada mana-mana pihak, ramai yang terus membuat andaian dan menganggap Afifah kehilangan punca rezeki kerana kontroversi yang melanda. Namun MH Online ada jawapan sebenar.

Afifah Nasir Jawab Isu Pembatalan Kontrak

IKLAN

Menurut Afifah semua kenyataan yang dikeluarkan oleh netizen tidak benar. Malah, dia akui tidak terikat dengan mana-mana brand seperti yang diperkatakan oleh netizen.

“Semua itu memang rekaan sahaja. Fifa sendiri tak tahu siapa yang pandai-pandai buat cerita macam tu.

“Fifa tak pernah pun ada mana-mana kontrak dengan mana-mana brand,” jelasnya.

Afifah yang telah dihubungi oleh MH Online turut pelik dan tidak tahu dari mana cerita sebegini boleh timbul.

IKLAN

Apa pun segala persoalan orang ramai tentang perkara ini akhirnya terjawab. Malah harap-harap semua pihak tidak lagi membuat spekulasi yang tidak benar tentang isu ini.

Afifah Nasir Jawab Isu Pembatalan Kontrak

IKLAN

Sebelum ini Afifah telah dilanda kontroversi di mana dia bersama Aliff Aziz kantoi di sebuah bilik karaoke berdua-duan, malah lebih memeranjatkan ada sebuah video yang memaparkan individu seperti Aliff dan Affifah berpegangan tangan melalui sebuah lorong yang dipercayai di tempat karaoke yang terletak di Cheras.

Namun cerita ini semakin reda sebaik sahaja Aliff tampil ke hadapan dan mengaku kesalahan serta meminta maaf secara terbuka.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI