‘Zaman Sekarang Ramai Yang Gila Fattzura, Kalau Dulu ‘Couple’ Ini Jadi Pilihan’ – Netizen

Pada mereka yang bergelar ’90’s kids’ (lahir pada tahun 90-an mesti biasa tonton ‘Disney Channel’ kan?

Masa itu, kalau tak silap MH memang banyak siri-siri drama dan telefilem yang mendapat sambutan luar biasa rakyat.

Baru-baru ini, perkongsian netizen di laman Twitter menarik perhatian MH apabila individu tersebut membuatkan ramai netizen mengimbau kembali zaman ‘disney channel’ tersebut.

“Kids nowaday layan Lofattah lah la, Fattzura lah, tapi aku masa kecil, inilah hero heroin paling susah nak move on,” tulisnya.

IKLAN

Perkongsiannya itu mendapat banyak respon positif netizen yanh rata-rata berkongsi ‘couple’ yang mereka suka semasa zaman remaja mereka.

MH sendiri pun boleh terjebak sekali mengingati drama dan telefilem yang pernah ditonton masa zaman-zaman itu.

IKLAN

Apa-apapun, MH sangat terhibur dengan komen-komen netizen yang lain, sambil itu terasa nak buat marathon tonton semula ‘couple-couple’ itu.

Sumber: Twitter