“Yang Bijak DM Gambar Anu Pun Saiz XXXS Je,”- Ika Nebella Kongsi Mesej Lucah Bersama Suami

Pelakon Ika Nabella ada memberikan pandangannya mengenai ruang privacy diantara pasangan suami dan isteri.

Katanya, dia dan suami tidak memiliki kata laluan aplikasi sosial media masing-masing kerana menganggap mereka percaya akan satu sama lain.

Pandangan tersebut telah telah disuarakan oleh Ika menerusi IG story miliknya.

“Yang tanya sama ada saya dan suami ada password laman sosia media masing-masing, jawapannya tidak.

IKLAN

“Mungkin kami mempercayai antara sat sama lain dan apa-apa yang berlaku, dibelakang saya, itu antara dia dengan Allah. Nauzubillah.

“Saya adalah isterinya dan yakin Allah akan menjaga hubungan perkahwinan dan kepercayaan kami ini, Insya-Allah,” tulisnya.

Tambah Ika, dia turut mengakui ada memberi tahu suaminya tentang mesej lucah yang diterima daripada individu yang tidak bertanggungjawab.

IKLAN

“Buat yang bijak DM gambar anu apa bagai tu suami I dah tengok. Dia kata xxxs.

“Girls yang DM suami I acah-acah fans Ika Nabella tu pun suami I tunjuk kat I. Dia yang mintak I reply bagi pihaknya. Dia tak biasa layan fans,” katanya lagi.

Bagi MH, kepercayaan antara suami dan isteri itu amat penting sekali untuk mengekalkan keharmonian dalam sesebuah rumah tangga.

Foto: Instagram Ika Nabella