Sepotong video pendek yang dimuat naik ke akaun Instagram anak perempuan pelakon Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana mencuri perhatian warganet.

Video yang berdurasi kurang 10 saat itu merakamkan si cilik yang baru menginjak usia 6 tahun itu sedang mengaji surah An-Nasr.

Meski video yang dikongsikan beberapa hari lalu itu tidak panjang, namun sedutan berkenaan nyata membuatkan peminat meninggalkan reaksi pelbagai.

IKLAN

Ada yang mendoakan agar Aaisyah membesar sebagai anak solehah dan tidak kurang yang memuji kelancarannya di dalam membaca al-quran.

“Wah Sebutannya Clear, Alhamdulillah,” – Baru Masuk Usia 6 Tahun, Video Aaisyah Dhia Rana Mengaji Dipuji Peminat “Wah Sebutannya Clear, Alhamdulillah,” – Baru Masuk Usia 6 Tahun, Video Aaisyah Dhia Rana Mengaji Dipuji Peminat “Wah Sebutannya Clear, Alhamdulillah,” – Baru Masuk Usia 6 Tahun, Video Aaisyah Dhia Rana Mengaji Dipuji Peminat

IKLAN

Sehingga kini, video tersebut sudah pun ditonton hampir 100,000 kali.

Sementara itu, Rozita sebelum ini pernah menjelaskan mengenai soal menjaga satu-satunya anak perempuannya itu kepada Media Hiburan.

IKLAN

Ikuti temu buah penuhnya di sini;

Foto: Instagram Aaisyah Dhia Rana