Kehangatan perlawanan bola sepak malam tadi menyaksikan dua pasukan Malaysia dan Thailand di Stadium Bukit Jalil yang sangat sengit. 

Dibanjiri lautan manusia yang hadir ke stadium berkenaan, dilihat penyanyi Elizabeth Tan dan selebriti lain turut  menyaksikan perlawanan tersebut.

IKLAN

Video tersebut melihatkan ketegangan suasana semasa pemain hampir menjaringkan gol,bagaiamanapun reaksi penyanyi lagu Polis Entri itu kelihatan tenang dan bersahaja. 

Lalu, netizen telah memberikan komen yang pelbagai terhadap reaksi Lizzy itu

IKLAN

[VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa? [VIDEO] “Macam Tak Ada Perasaan Je,”- Dicop Cover Cun Tengok Bola Di Stadium, Elizabeth Tan Kena Bahan Siapa?

IKLAN

Video tersebut turut melihatakan reaksi DJ radio Era, Raden dan penyokong-penyokong lain,khususnya kaum lelaki yang tampak bersemangat menyaksikan perlawan bola sepak semalam.

Video : Instagram Era.fm 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI