“U Masih Call Anak Ingatkan Mereka Untuk Solat,” – Sheila Rusly Bangga Suami Berjaya Jadi Ketua Keluarga

Pelakon dan penerbit, Sheila Rusly bersyukur kerana dikurniakan suami, Azman Yahya atau lebih kenali sebagai Jinggo,seorang yang baik dan penyayang.

Kongsinya, Jinggo menjalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga baik dari segi dunia dan akhirat.

“Umur dah 54 pun handsome, 24 tahun celebrate Father’s Day tapi u masih kejutkan anak solat subuh.

“U masih call anak remind them to solat. U sanggup tinggalkan kerja pasal anak.

“Sampai sekarang nampak kereta anak kotor u basuhkan rosak u repairkan. Kasut anak kotor u bersihkan, basah u jemurkan.

“Tu tak termasuk duit yg u dah belanjakan.

1.Duit hospital anak

IKLAN

2.Duit sekolah & kolej anak

3.Duit poket anak

4.Duit makan & minum anak

5.Duit letrik, air, wifi anak

6.Duit gaji bibik jaga anak

7.Duit holiday dengan anak

Tak termasuk duit belanja kahwin anak (kalau ada jodoh),” tulisnya.

Malah, Sheila berbangga dengan kejayaan suaminya itu.

“So.. i rasa 1 day is not enough to honour how special of a father u are b’coz u are AMAZING everyday of the year babe!! Happy father’s day Tok Sidang We love you!! Bergenang pulak airmata ni tiberrrrr,” akhirinya.

IKLAN

View this post on Instagram

Umur dah 54 pun handsome🥰 24 tahun celebrate Father’s Day tapi u masih kejutkan anak solat subuh. U masih call anak remind them to solat. U sanggup tinggalkan kerja pasal anak. Sampai sekarang nampak kereta anak kotor u basuhkan rosak u repairkan. Kasut anak kotor u bersihkan, basah u jemurkan. Tu tak termasuk duit yg u dah belanjakan. 1.Duit hospital anak 2.Duit sekolah & kolej anak 3.Duit poket anak 4.Duit makan & minum anak 5.Duit letrik, air, wifi anak 6.Duit gaji bibik jaga anak 7.Duit holiday dengan anak Tak termasuk duit belanja kahwin anak (kalau ada jodoh) So.. i rasa 1 day is not enough to honour how special of a father u are b’coz u are AMAZING everyday of the year babe!! Happy father’s day Tok Sidang We love you!! Bergenang pulak airmata ni tiberrrrr..😢@jinggo_jspictures #fathersday #theloveofmylife #sentiasabersyukur #alhamdulillah @uzairhaqimy69 @luthmikhail20

A post shared by Sheila Rusly (@sheilarusly_jspictures) on

Menerusi ruangan komen, Jinggo telah memberikan respon.

“Thank you babe,bukan apa yang i dah buat untuk u and anak-anak tapi apa yang i kena buat untuk u and anak-anak, itu yang ayah pesan kalau nak jadi ayah mcm ayah. Love u babe,” balasnya.

Untuk rekod, pasangan ini berkahwin pada tahun 1995 dan dikurniakan dua anak lelaki, Uzair Haqimy dan Luth Mikhail.

Foto : Instagram Sheila Rusly