Penyokong industri seni yang sentiasa menyokong program Gegar Vaganza musim kesembilan 9 (GV9), Ann akan tetap memberikan sokongan kepada mana-mana rancangan lain pada masa akan datang.

Menurut Ann yang turut mesra disapa sebagai Ann Artis atau Cik B, dia tidak keberatan untuk terus mengikuti program berbentuk hiburan lain.

“Selepas GV9, insya-Allah, saya akan terus beri sokongan pada program berbentuk hiburan terbitan Astro. Jika ada sebarang offer daripada Astro pun saya tak keberatan untuk terima,” katanya, memetik Gempak.

Ann, 34, sebelum ini tular selepas kekal relak dan tidak melenting selepas menerima pelbagai komen wargamaya di media sosial susulan penampilannya yang disamakan seperti pemandu lori dan sebagainya.

IKLAN

Malah, tak kurang yang turut memuji keyakinan serta keperibadian tenang yang dimilikinya.

Dalam pada itu pada malam kemuncak GV9 lalu, Ann melaram dres hitam hasilan pereka Kay Ibrahim manakala solekan pula oleh Suhaizan daripada Alha Alfa.

Ann juga tumpang gembira apabila penyanyi kesayangannya, Jaclyn Victor dinobatkan sebagai juara GV musim terbaharu.

IKLAN

“Bagi saya Jac dah buat yang terbaik dan dia layak untuk bergelar juara GV9. Menerusi persembahannya, kita tahu dia dah buat sebaik mungkin.

“Daripada minggu pertama sehingga akhir, kita dah nampak kebolehan dia. Itulah Jac yang kita kenal, vokalnya, persembahannya.

IKLAN

“Malah kalau diberi peluang untuk mekapkan Jac, saya terima. Kalau ada rezeki, boleh sahaja,” katanya lagi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

Sumber: Gempak