Penyanyi Tom menjadi peserta keempat yang diumumkan tersingkir dalam saingan minggu ketujuh program Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9), malam tadi.

Tom menyampaikan lagu Akhirnya Kini Pasti yang dipopularkan oleh Anita Sarawak meraih markah paling rendah iaitu 55.20 peratus.

Sementara itu, Bob Yusof mencipta kejutan selepas menduduki tempat pertama dalam saingan, dengan markah sebanyak 85.60 peratus.

Shila Amzah dan Tomok masing-masing berada pada kedudukan ketiga dan keempat dengan markah 84.10 peratus dan 81.50 peratus.

IKLAN

Berikut ialah senarai penuh markah kesemua peserta;

Tom Terkeluar Hanya Raih 52.2% & Bob Nombor Satu Dengan 85.6%, Semak Dulu Markah Bintang GV9

IKLAN

Bertemakan merentas Masa Kencang Selamanya, kesemua peserta diadili juri tetapnya, Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang dan Datin Marlia Musa (menggantikan Datuk Syafinaz Selamat), minggu ini.

Anugerah Juara Next Level Digi dimenangi oleh Bob Yusof, membawa pulang wang tunai RM1,000.

IKLAN

Bob turut memenangi anugerah Bintang Memukau Adabi dan membawa pulang wang tunai RM1,000 dan barangan Adabi bernilai RM500.

Manakala Tomok pula menerima Anugerah Bintang Cuckoo Paling Gempak, membawa pulang sebuah periuk serba guna bertekanan tinggi Cuckoo CH10 bernilai RM2,700.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI