Setelah lebih dua tahun tidak bersua muka dengan anak-anaknya yang menetap di Indonesia, pelawak dan pelakon Vicha melahirkan perasaan teruja apabila dapat bersama-sama berkumpul dan beraya dengan tiga anak perempuannya.

Meraikan Hari Raya Aidilfitri di Kuala Lumpur, Vicha turut berterima kasih terhadap suaminya, Johnson yang melayani anak-anaknya seperti anak sendiri.

“Raya tahun ini memang raya terindah sebab kita boleh kumpul semua. Alhamdulillah semoga kita selalu menjadi keluarga yang sakinah mawadah warohmah.

“Thank You Daddy, Sayang Anak-Anak I Macam Anak Sendiri,” – Vicha Terharu Johnson Penyayang “Thank You Daddy, Sayang Anak-Anak I Macam Anak Sendiri,” – Vicha Terharu Johnson Penyayang

“Thank you Daddy @maniajohnson 7 tahun nak jalan 8 tahun ini. Susah senang kita lalui bersama… thank you dah sayang anak-anak i macam anak sendiri.

“Didik mereka menjadi anak yang lebih baik, lagi sayang dekat kami semua. Selalu sabar dan menjadi bapa yang penyayang dengan keluarga,” tulis Vicha.

IKLAN

“Thank You Daddy, Sayang Anak-Anak I Macam Anak Sendiri,” – Vicha Terharu Johnson Penyayang

“Thank You Daddy, Sayang Anak-Anak I Macam Anak Sendiri,” – Vicha Terharu Johnson Penyayang

IKLAN

Vicha, 34, mempunyai tiga orang anak hasil perkahwinan terdahulu iaitu Aurel Angelina Khezy, Listy Arum Tresnasih dan Michelle Averina Chalista.

Ketiga-tiga mereka tinggal bersama keluarga Vicha di Bandung, Indonesia.

Vicha kembali mendirikan rumah tangga dengan Johnson, lelaki warganegara Nigeria pada Ogos 2018 dan hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Michael Trevor Ayomide yang kini berusia dua tahun.

IKLAN

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto: Instagram Vicha

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI