Hos All Stars Gegar Vaganza (ASGV), Nabil Ahmad dan Jihan Muse menitipkan dedikasi buat rakan hos, Elly Mazlein yang sebelum ini sepentas dengan mereka mengendalikan program hiburan berkenaan.

Ucapan tersebut dilakukan Nabil dan Jihan Muse sejurus segmen pertama.

“Terima kasih Kak Kepom bersama kita selama tiga

minggu. All the best untuk apa saja yang dilakukan,” dilakukan.

IKLAN

“Kita hormati apa sahaja keputusan yang dipilih,” respon Jihan pula.

Terdahulu pada Rabu, Astro dalam satu kenyataan mengumumkan mengenai pengunduran Elly atau lebih mesra dengan sapaan Kak Lina yang memilih untuk tidak lagi bersama ASGV di sebabkan hal peribadi.

IKLAN

Dalam kenyataan sama, Elly turut mengemukakan permohonan maaf kerana tidak dapat meneruskan tugasnya mengacara All Stars Gegar Vaganza di samping Nabil Ahmad dan Jihan Muse.

“Kak Lina ingin mengambil kesempatan ini juga untuk mengucapkan terima kasih kepada semua yang menyokong Kak Lina sepanjang siaran All Stars Gegar Vaganza. Sesungguhnya Kak Lina amat menghargainya.

IKLAN

“Insya-Allah, kita doakan rancangan All Stars Gegar Vaganza terus berjaya dan Kak Lina berharap agar peminat-peminat kekal menyokong semua bintang GV yang bertanding,” katanya.

All Stars Gegar Vaganza akan terus dihoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse serta barisan juri profesional dan bintang-bintang yang bertanding.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI