Pelakon dan usahawan, Datin Rebecca Nur Al-Islam ada berkongsi gambar bersama suami tercinta, Datuk Nur Azam Sulaiman.

Cinta tiada akhirnya, usahawan ini turut menitipkan kapsyen bersemut buat si suami sempena ulang tahun hari jadi ke-51 pada hari ini.

“#21032019 ….

“Assalammualaikum Semua, Saja Nak Share…Hari Ni Hari Lahir Lelaki Yg TerPenting Dalam Hidup Mummy Becca, Kerana LELAKI Ini AdaLah Suami Saya Dan Ayah Kepada Semua Anak anak saya..

“Selain iTU Dia AdaLah Imam Sejati Saya,Dia Juga Adalah Teman Sejati Saya,Dia teman Menanggis Saya,Dia teman Bergadoh Saya, Dia Teman Merayap Saya,  Dia Teman Setia Solat Bersama Saya,Dia Teman Setia Gelak Ketawa Saya,Dan Dia Teman Setia Susah Dan Senang Saya.. Dan InsyaAllah Dia Juga Yg Akan Memimpin Tangan Saya Utk Ke Syurga Jannah…Kerana Lelaki Ini ada Lah SYURGA saya..

IKLAN

“Mummy Becca Nak Mintak Semua Followers Mummy Becca BerDoa Utk Lelaki Ini,Insan TerIstimewa Dalam Hidup Mummy Becca,Lelaki Yg Sentiasa Memberi Semangat Dan Menyokong Mummy Becca,Lelaki Yg Sentiasa Memberi Kata Kata Positive Utk Mummy Becca,Doa Kan Lelaki Yg bernama NORAZAM SULAIMAN Ini ya ,Sentiasa Sihat Di Panjangkan Umur Utk mendidik anak2 KAMI Dan Mendidik Isteri Nya “Mummy Becca” Sentiasa ke jalan Yg Baik Dan DiRedhai,” tulis Rebecca. 

View this post on Instagram

#21032019 …. . . Assalammualaikum Semua,Saja Nak Share…Hari Ni Hari Lahir Lelaki Yg TerPenting Dalam Hidup Mummy Becca,Kerana LELAKI Ini AdaLah Suami Saya Dan Ayah Kepada Semua Anak anak saya❤️Selain iTU Dia AdaLah Imam Sejati Saya,Dia Juga Adalah Teman Sejati Saya,Dia teman Menanggis Saya,Dia teman Bergadoh Saya,Dia Teman Merayap Saya,Dia Teman Setia Solat Bersama Saya,Dia Teman Setia Gelak Ketawa Saya,Dan Dia Teman Setia Susah Dan Senang Saya?Dan InsyaAllah Dia Juga Yg Akan Memimpin Tangan Saya Utk Ke Syurga Jannah…Kerana Lelaki Ini ada Lah SYURGA saya??… . . Mummy Becca Nak Mintak Semua Followers Mummy Becca BerDoa Utk Lelaki Ini,Insan TerIstimewa Dalam Hidup Mummy Becca,Lelaki Yg Sentiasa Memberi Semangat Dan Menyokong Mummy Becca,Lelaki Yg Sentiasa Memberi Kata Kata Positive Utk Mummy Becca,Doa Kan Lelaki Yg bernama NORAZAM SULAIMAN Ini ya ,Sentiasa Sihat Di Panjangkan Umur Utk mendidik anak2 KAMI Dan Mendidik Isteri Nya “Mummy Becca”Sentiasa ke jalan Yg Baik Dan DiRedhai?…. . . Di Murahi Rezeki Sentiasa,Di PermudahKan Segala Urusan Di Dunia Dan Akhirat?Di PermudahKan Kerja2 Utk Mencari Rezeki Yg Halal Utk Anak2 Dan Isteri?Sentiasa Menjaga ImanNya Kepada Allah SWT….Wahai Allah SWT Kau PerLuaskan Lah Rezeki Suami Ku Dan Kau Berkati la Rezeki ITU Sentiasa ??Wahai Allah Kau Sayangi La Kami Sentiasa,Dan Kau Tunaikan La,Berikan La Segala DOA2 Hamba2 Mu Didunia Ini Menjadi Kenyataan Dan Kau Makbul Kan Lah???… . . Selamat Hari Lahir Suamiku,Tiada Apa Yg dapat Ku Berikan KepadaMu @azambecca selain KESETIAAN Dan Tanggungjawab Isteri Serta Ibu Yg Baik Pada Anak Anak Mu???…InsyaAllah…. . . Ameen AllahHuma Ameen ???… . . #mrsazam #syukuralhamdulillah #loveYouAlways #21032019 #BirthdaySuamiSaya #DoaYgBaikBaik #CakapYgBaikBaik #AzamTurns51

A post shared by ❤️AllahSwt❤️RasulullahSaw (@rebeccanuralislamahmad) on

Dalam pada itu, figura berdarah kacukan Jawa, Cina dan Arab turut menitipkan doa buat suaminya agar sentiasa dilindungi dan diberkati Allah.

IKLAN

“Di Murahi Rezeki Sentiasa,Di PermudahKan Segala Urusan Di Dunia Dan Akhirat?Di PermudahKan Kerja2 Utk Mencari Rezeki Yg Halal Utk Anak2 Dan Isteri. Sentiasa Menjaga ImanNya Kepada Allah SWT….Wahai Allah SWT Kau PerLuaskan Lah Rezeki Suami Ku Dan Kau Berkati la Rezeki ITU Sentiasa..

“Wahai Allah Kau Sayangi La Kami Sentiasa,Dan Kau Tunaikan La,Berikan La Segala DOA2 Hamba2 Mu Didunia Ini Menjadi Kenyataan Dan Kau Makbul Kan Lah…

IKLAN

“Selamat Hari Lahir Suamiku,Tiada Apa Yg dapat Ku Berikan KepadaMu @azambecca selain KESETIAAN Dan Tanggungjawab Isteri Serta Ibu Yg Baik Pada Anak Anak Mu…InsyaAllah,” doa Rebecca. 

Lalu, netizen turut mendoakan kebahagiaan rumah tangga mereka berdua.

Untuk rekod, Rebecca dan Azam berkahwin pada 14 januari 2011  dan dikurniakan lima orang anak iaitu Nor Adam Daniel,9, Nor Anggun Raverra, 6, Nor Anggerik Renesmee, 5, Nor Aliff Al-Raffael,2 dan Nor Ahmet Al Reaggan serta dua orang anak hasil perkahwinan Azam yang terdahulu.

Foto : Instagram Rebecca

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI