Penyanyi yang kini bergelar penyampai radio, Asmawi Ani ada berkongsi gambar terkini kereta yang dimenanginya saat menjuarai Akedemi Fantasia 3 (AF3), 14 tahun lalu.

Penyanyi yang pernah mencetuskan fenomena hingga dilabel sebagai ‘Raja SMS’ itu memberi tahu, ramai peminatnya yang bertanyakan tentang keadaan terkini kereta tersebut.

Entri tersebut telah dikongsikan oleh Mawi di laman Instagram miliknya.

IKLAN

“Ramai yang tanya saya nak tengok kereta yang saya dapat masa Af3 dulu.Betul ke saya masih pakai kereta tu sampai sekarang?
Hehe … Cuba selak sebelah,” tulisnya.

Melihat pada entri tersebut, kerata keramat itu masih lagi digunakan oleh Mawi dan hanya warnanya sahaja telah ditukar daripada oren ke hijau terang.

IKLAN

Melihat diruangan komen, kebanyakkan netizen kagum melihat Mawi masih menggunakan kereta tersebut.

Malah, mereka turut ‘throwback’ ketika penyanyi itu bertanding di AF3.

IKLAN

“Tak Sia-Sia Undi Dulu,”- ‘Raja SMS’, Mawi Dedah Keadaan Terkini Kereta Yang Dimenangi Di AF 3, 14 Tahun Dulu! “Tak Sia-Sia Undi Dulu,”- ‘Raja SMS’, Mawi Dedah Keadaan Terkini Kereta Yang Dimenangi Di AF 3, 14 Tahun Dulu! “Tak Sia-Sia Undi Dulu,”- ‘Raja SMS’, Mawi Dedah Keadaan Terkini Kereta Yang Dimenangi Di AF 3, 14 Tahun Dulu!

Wah, tak sangka ye sampai sekarang Mawi masih pakai kereta tu! Mungkin kereta itu memberi banyak makna buat Mawi di awal pembabitannya didalam dunia seni.

Sumber: Instagram Mawi