Kisah perceraian di antara Kim Kardashian dan Kanye West menjadi satu berita hiburan paling popular tahun lalu. Kim dilihat sudah move on bersama dengan kehidupannya namun sebaliknya dengan Kanye.

Walaupun dikatakan sudah memulakan cinta baharu dengan wanita lain, namun perhubungannya menjadi bualan hangat kerana kekasihnya dilihat seperti cuba meniru gaya dan juga cara pemakaian bekas isterinya.

Tak Endah Rayuan Kanye West, Kim Kardashian Muat Naik Gambar Bersama Kekasih Baharu Buat Pertama Kali Di Instagram

Sebelum ini, Kanye menghantar trak berisi bunga ros kepada Kim Kardashian dan menulis lirik seolah-olah berbaur ugutan kepada kekasih baharu Kim, Pete Davidson menerusi lagu baharunya, City of Gods. Sikapnya ini menuai kecaman ramai.

Walaupun  begitu, Kim langsung tidak tergugat ataup melayan kerenah Kanye yang terlihat tidak matang itu. Sebaliknya dia terus memandang ke hadapan untuk menjalani hari-hari mendatang dengan kekasih baharunya.

BACA LAGI: Kim Kardashian Bayar Kanye West RM95 Juta Demi Dapatkan Hak Mutlak Rumah Yang Mereka Diami Sepanjang Berkahwin

Tak Endah Rayuan Kanye West, Kim Kardashian Muat Naik Gambar Bersama Kekasih Baharu Buat Pertama Kali Di Instagram

Terkini, Kim secara rasmi telah memuat naik gambarnya bersama Pete Davidson di Instagram. Hantaran tersebut setakat beriota ini ditulis menerima lebih tiga juta tanda suka. Dalam siri gambar yang dimuat naik itu, terselit gambarnya yang dilihat sedang memangku Pete dan juga adegan swafoto bersama.

Foto-foto ini dimuat naik setelah dia disahkan secara rasmi sudah tidak berpasangan oleh mahkamah. Walau bagaimanapun kes persecaraian di antara dia dan Kanye masih lagi diteruskan.

IKLAN

Tak Endah Rayuan Kanye West, Kim Kardashian Muat Naik Gambar Bersama Kekasih Baharu Buat Pertama Kali Di Instagram

BACA JUGA: “Rancang Untuk Terus Berjumpa,” – Kim Kardashian Rasmi Bercinta Dengan Pete Davidson

Baru-baru ini, Kardashian berkongsi kepada Variety bahawa dia merancang untuk berkongsi kisah bagaimana dia dan Pete Davidson mula-mula bertemu dan butiran tentang hubungan mereka dalam siri The Kardashians yang akan datang.

“Saya belum membuat penggambaran dengannya, dan saya tidak menentangnya. Cuma perkara itu bukan apa yang dia lakukan,” kongsinya.

Kim Kardashian memiliki empat orang anak hasil perkongsian hidup bersama Kanye West. Manakala, Pete pula tidak pernah berkahwin namun pernah bercinta dengan personaliti popular seperti Kate Beckinsale, Arian Grande dan Kaia Gerber.

IKLAN

++Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan

Kredit foto: Instagram Kim Kardashian

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI