Select Page
“You Deserve It Girl!”- Pertunjukan Fesyen Nur Fazura Paling Vogue Di KLFW 2018

“You Deserve It Girl!”- Pertunjukan Fesyen Nur Fazura Paling Vogue Di KLFW 2018

Bahang KLFW 2018 masih lagi terasa dengan gaya dan fesyen yang digayakan para selebriti hasil rekaan pereka fesyen tempatan dan antarabangsa.

Menariknya, pertunjukan fesyen dari pelakon jelita Nur Fazura menerusi jenamanya sendiri iaitu Fazbulous telah mengamatkan susana di Pavillion, KL.

Regrann from @mqproduction – Day 4 Kuala Lumpur Fashion Show 2018 🎥 LIVE UPDATE KLFWRTW2018 Client : @klfashionweek By : @mqproduction Designer: FAZBULOUS BY FAZURA FASHION RIDDLE 1: . What clothing does a house wear? . . . . . An address . Click your heels to Pavillion, KL and don’t miss out on more amazing designs from almost 70 local designers, . MindQuest Productions will be doing a 360 coverage (Insta videos, highlights, backstage, bts etc.) of stunning designs strutting down the runway. . ATTENTION TO ALL DESIGNERS! Our slots are still open for coverage! Sounds posh? Hit us up at: [email protected] or +603 7734 5227. . Stay tuned to our IG, Facebook and YouTube channel for the latest updates on KLFW 2018!. . Official Youtube – Mindquest Productions Official Facebook – Mindquest Productions. . #KLFWRTW2018 #IGOTSTYLE . #mindquestproductions #mindquestproductionsteam #mindquestproductionsmcp #mindquestproductionslivestreaming #mindquestproductionsevent #mindquestproductionsmusicvideos #mindquestproductionsfashion #mindquestproductionsbehindthescene #mindquestproductionsdesign. . #videoproduction #videographer #blackmagic #malaysia #cinematography #host #entertainment #event #international #artist #creative #shooting #fashion #musicvideo #music #IGOTSTYLE#KLFWRTW2018 @klfashionweek @rizmanruzaini @mimpi_kita @neonate_clothing @nerdunit @farahkhanofficial @fashionvaletcom @fazbulouscom @supercrewkl @ameliahassan_holdings @ajaneofficial @my.ghaania @wanpaofficial @nabilvolkersofficial @jubahsouq @neonate_clothing @lizaazulkarnain @romyda_kl @ezuwanismail @laguna.sydney @ericchoong_official @afiqmofficial @jovianrtw @tarikjeans @ezzatiamira_ @atelierfitton @syomirizwagupta @nuritaharith @aliabastamamkl @lana_kualalumpur @fiziwoo @innaigroup @mimpi_kita

A post shared by ❤️Love Warrior 💋🌹 (@fattzuralicious) on

Regrann from @mqproduction – Day 4 Kuala Lumpur Fashion Show 2018 🎥 LIVE UPDATE KLFWRTW2018 Client : @klfashionweek By : @mqproduction Designer: FAZBULOUS BY FAZURA FASHION RIDDLE 1: . What clothing does a house wear? . . . . . An address . Click your heels to Pavillion, KL and don’t miss out on more amazing designs from almost 70 local designers, . MindQuest Productions will be doing a 360 coverage (Insta videos, highlights, backstage, bts etc.) of stunning designs strutting down the runway. . ATTENTION TO ALL DESIGNERS! Our slots are still open for coverage! Sounds posh? Hit us up at: [email protected] or +603 7734 5227. . Stay tuned to our IG, Facebook and YouTube channel for the latest updates on KLFW 2018!. . Official Youtube – Mindquest Productions Official Facebook – Mindquest Productions. . #KLFWRTW2018 #IGOTSTYLE . #mindquestproductions #mindquestproductionsteam #mindquestproductionsmcp #mindquestproductionslivestreaming #mindquestproductionsevent #mindquestproductionsmusicvideos #mindquestproductionsfashion #mindquestproductionsbehindthescene #mindquestproductionsdesign. . #videoproduction #videographer #blackmagic #malaysia #cinematography #host #entertainment #event #international #artist #creative #shooting #fashion #musicvideo #music #IGOTSTYLE#KLFWRTW2018 @klfashionweek @rizmanruzaini @mimpi_kita @neonate_clothing @nerdunit @farahkhanofficial @fashionvaletcom @fazbulouscom @supercrewkl @ameliahassan_holdings @ajaneofficial @my.ghaania @wanpaofficial @nabilvolkersofficial @jubahsouq @neonate_clothing @lizaazulkarnain @romyda_kl @ezuwanismail @laguna.sydney @ericchoong_official @afiqmofficial @jovianrtw @tarikjeans @ezzatiamira_ @atelierfitton @syomirizwagupta @nuritaharith @aliabastamamkl @lana_kualalumpur @fiziwoo @innaigroup @mimpi_kita

A post shared by ❤️Love Warrior 💋🌹 (@fattzuralicious) on

 

Menerusi video yang dikongsikan oleh kelab peminat Fazura di Instagram, 12 orang model membuat gimik jatuh secara tiba-tiba dan kemunculan Fazura sambil catwalk telah membuatkan penonton terkesima.

Rata-rata netizen telah memberi pendapat masing-masing dalam ruangan video tersebut.

Wah! Lain dari yang lain sungguh fashion show Fazura ni.

Apa-apa pun , tahniah buat Fazura kerana telah berjaya ‘menguasai’ KLFW 2018 semalam.

Video: Instagram Fan Club Fazura

(VIDEO) “The Greatest Comeback Ever,”- Rakan Artis Dan Peminat Kongsi Sekitar Konsert Ruffedge 20th Anniversary

(VIDEO) “The Greatest Comeback Ever,”- Rakan Artis Dan Peminat Kongsi Sekitar Konsert Ruffedge 20th Anniversary

Setelah sekian lama menyepi, semalam telah berlangsung konsert istimewa sempena ulang tahun Ruffedge yang ke-20 bertempat di KL Live, Kuala Lumpur.

Konsert ini adalah buah tangan daripada Ruffedge untuk para peminat yang sudah lama merinduikan kelunakkan suara mereka dan tidak hairanlah tiket konsert tersebut ‘sold out’ tidak sampai beberapa jam ia dijual.

Oleh itu, MH ingin berkongsi video serta foto yang sempat dirakam oleh rakan selebriti yang hadir menyaksikan konsert tersebut.

.Antara selebriti yang hadir ialah pasangan popular, Fattah Amin dan Fazura, Lisa Surihani, Radin Era, Hana Almauzah dan ramai lagi.

Para peminat yang hadir turut tidak melepaskan peluang merakam gambar serta video sepanjang konsert itu berlangsung.

Thanks guys, you make me melting #ruffedge20thanniversary

A post shared by Nornia Atika (@norniaatika) on

Ruffedge kawkaw bengkak #ruffedge2018 #ruffedge20thanniversary

A post shared by Fariez Sarwaini (@frzsrwaini) on

Rata-rata peminat amat berpuas hati dengan persembahan yang dipamerkan oleh Ruffedge serta menganggap konsert tersebut sebagai ‘the greatest comeback ever’

Kumpulan Ruffedge terdiri daripada Cat Farish, Azan, Zain, Sein, Amir serta Mode dan antara lagu yang popular adalah Khayalan, Bila Rindu dan Rimas.

Video/ Foto: Carian Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

“Sedarlah Kamu Tu Dah Ada Suami,”- Dituduh Dating Bersama Lelaki Lain, Ini Respon Fazura Kepada Peminat ‘Psiko”

“Sedarlah Kamu Tu Dah Ada Suami,”- Dituduh Dating Bersama Lelaki Lain, Ini Respon Fazura Kepada Peminat ‘Psiko”

Aktres jelita, Nur Fazura dilihat semakin bahagia menjalani kehidupan seharian lebih-lebih lagi selepas berkahwin dengan dengan ‘Hero Malaya’, Fattah Amin.

Namun begitu, masih terdapat segelintir pihak yang nyata tidak senang melihat mereka bersama sehingga sanggup menabur fitnah.

Terbaru di Instagram, ruangan komen Fazura telah diserang oleh sorang individu yang mendakwa Fazura sedang keluar berdua-duaan bersama pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini tanpa pengetahuan suaminya.

“Fazura u ingat kita tak tahu sekarang pukul 10.00 u dan rizman dating di pavillion sedar lah diri kamu fazura u dah ada suami tahu!!! tuhan tahu fazura,” tuduh individu tersebut.

Tanpa melatah, Fazura membalas komen tersebut dengan ucapan terima kasih serta terharu kerana individu berkenaan sanggup meluangkan masa untuk mengetahui aktiviti hariannya.

“Of course la you tahu seba you kan peminat setia I, sentiasa luangkan masa you focus dengan segala yang I buat. Terima Kasih.. I am so humbled 🙂 Suami saya seorang yang penyayang dan turut sayangkan sahabat-sahabat saya. Setiap kali dia busy berkerja dia akan suruh saya luangkan masa dengan kawan-kawan supaya mereka boleh temankan saya. Kalau awak nak join marilah.. you can sit with us 🙂 Lots of love! Thank you minat kat saya,” balas Fazura tenang.

Seperti diketahui umum, jadual pasangan popular ini sangat padat dan tidak hairanlah kadang-kala mereka terpaksa berjauhan  seketika.

Sehubungan itu, netizen juga menasihati Fazura supaya lebih berhati-hati dan dijauhkan daripada individu ‘psyco’ yang cuba memporak perandakan rumah tangga mereka.

Namun, individu berkenaan telah menarik semula komen tersebut setelah mendapat kecaman daripada netizen tidak lama selepas itu.

Foto: Instagram Nur Fazura & Carian Google

Sedia Bedepan Kecaman, Penyanyi Muda Berusia 15 Tahun Ini Ingat Pesanan Fazura

Sedia Bedepan Kecaman, Penyanyi Muda Berusia 15 Tahun Ini Ingat Pesanan Fazura

Penyanyi muda, Harissa Adlynn Halim tidak mahu menjadikan usia sebagai alasan utamanya untuk terus mencapai cita-cita mahu bergelar penyanyi, meski keutamaannya kini terhadap akademik.

Kata bintang berusia 15 tahun itu lagi, dia turut menjadikan pesanan ibu bapanya sebagai prinsip dalam hidup untuk berjaya.

“Saya sedar ketika ini pasti ramai yang meminta saya untuk beri perhatian penuh terhadap pengajian, memandangkan usia saya baru mencecah 15 tahun. Bagaimanapun saya percaya jika ada kesungguhan dan masih boleh seimbangkan antara keduanya, kita pasti akan ke belakang.

 

Malah, ibu dan bapapun ada beri pesan kalau mahu jadi penyanyi, saya juga perlu bagus dalam keputusan akademik.

 

“Setakat ini semuanya berjalan lancar dan harapkan situasi ini akan kekal sampai bila-bila. Saya minat jadi penyanyi dan pada masa sama, saya juga berangan-angan untuk bertugak dalam bidang forensik suatu hari nanti,” kataya kepada MH.

Terdahulu, Harissa ditemui media sejurus majlis penjenamaan semula produk kesihatan, JSD dan pelancaran filem pendek ‘Kembali’ di Hotel Sunway Putra Mall, Kuala Lumpur baru-baru ini. Turut sama memeriahkan majlis ialah pelakon Afifah Nasir dan One (Forteen).

Ditanya mengenai sejauh mana persediannya untuk berdepan dengan pelbagai kritikan daripada netizen, Harissa mengakui perkara tersebut sudah pun dijelaskan syarikat pengurusannya.

“Kalau nak diikutkan, pada zaman sekarang setiap orang tidak terlepas daripada menggunakan media sosial dan pada masa, ada juga yang akan menjadi mangsa kecaman, kritikan dan sebagainya khususnya selebriti. Saya rasa sudah bersedia sebab selagi ia tidak memberikan kemudaratan terhadap diri saya, semuanya boleh dikawal.

 

“Malah saya bersyukur kerana mempunyai pihak pengurusan yang baik. Pada sama sama, saya juga perlu jaga dan lebih berhati-hati dalam apa saja yang dilakukan selepas ini,” ujarnya yang turut menjadikan Fazura dan penyanyi antarabangsa, Lady Gaga sebagai sumber inspirasi dalam seni

Jelas Harissa, pada peringkat awal dia kagumi muzik yang dibawa Michael Buble. Bagaimanapun kini, dia mulai kagumi Rihanna dan Lady Gaga atas tiket personaliti dan muzik yang dibawa mereka.

Malah, penyanyi lagu tema di majlis perkahwinan Fazura dan Fattah Amin ini juga turut mendapatkan nasihat daripada aktres tersebut demi kerjaya seninya yang baru saja bermula.

“Kak Fazura pernah beritahu saya, jika serius nak jadi penyanyi, perlu usaha dan usah ambil peduli kata orang. Lakukan apa yang kita minat dan kalau kritikan yang diberikan baik, jadikan sebagai panduan. Begitu juga sebaliknya,” kata Harrisa optimis. 

Dalam perkembangan lain, Harissa kini giat mempromosikan single pertamanya,Aku Sayang Kamu turut dimuatkan dalam album runut bunyi drama Wanita Terindah selain diangkat menjadi lagu tema pernikahan Fazura dan Fattah Amin.

Foto: Instagram Harissa Adlynn Halim/ Fazura

“Sejak I Jadi Ibu Tunggal Ni, Faz Tak Pernah Lupa Nak Hantar Baju Raya…”- Dedikasi Fasha Sandha Buat Fazura

“Sejak I Jadi Ibu Tunggal Ni, Faz Tak Pernah Lupa Nak Hantar Baju Raya…”- Dedikasi Fasha Sandha Buat Fazura

Sedia diketahui sebagai antara rakan artis yang sudah lama saling mengenali, Fasha Sandha mengakui Fazura tidak pernah terlepas daripada mengingati, seterusnya menghadiahkan baju raya buatnya tiap kali menjelang raya.

Pendedahan tersebut dikongsikan Fasha menerusi Instagram yang turut memuatkan perbualannya dengan pekakon filem J Revolusi itu.

“Inilah di antara sebab-sebab sahabatku seorang ni sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selalu. Beliau yang ku kenali sejak zaman modelling masa umur 18 tahun, seorang yang pemurah hati. Dulu sampai sekarang sama je,” tulisnya.

Pada masa sama, bintang tersebut juga menjelaskan, setiap tahun Fazura itdak pernah untuk mengirimkan baju raya kepadanya, sejak bergelar ibu tunggal.

“Sejak I jadi ibu tunggal ni, Faz tak pernah lupa nak hantar baju raya setiap tahun. Syukur Alhamdulillah, ramai insan yang berhati mulia seperti beliau. Thank You Faz. Thank You juga to Fattah. Semoga dimurahkan rezeki selalu dan cepat dapat baby. Amin,” tulis Fasha disertai dengan tanda palang #doayangbaikbaik.

Sehingga kini, perkongsian berkenaan sudah pun menerima hampir 40,000 tanda suka bersama komen- komen positif yang diberikan buat Fazura dan suaminya, aktor Fattah Amin.

Foto: Instagram Fasha Sandha

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: