Aktor Aaron Aziz telah memuat naik beberapa keping gambar menerusi akaun Instagram miliknya.

Menariknya, gambar tersebut kelihatan Aaron telah menerima satu kejutan dan hadiah sebuah televisyen daripada anak-anaknya sempena hari jadinya yang ke-42.

“Minta maaf la kalau muka masing masing sememeh sebab dah nak tidur tiba tiba anak anak buat surprise….dihadiahkan smart tv baru.”

“They said “So Daddy now you can watch your Netflix upstairs”….hmmm Daddy ganggu sangat ke Netflix korang kat bawah hehehe. Loving all my kids.”

IKLAN

“Spending their money for such an expensive present. @courseconfused @dwiarianaaaron@dahliaarissaaaron @daniyaa_haifaa” tulisnya.

Aaron berkata anak-anaknya menghadiahkan sebuah TV kepadanya kerana gara gara dia suka menganggu anak-anak menonton TV di ruang tamu.

IKLAN

Lantas, peminat dan netizen terhibur melihat kata-kata yang telah dikongsikan oleh aktor yang pernah membintangi filem Ombak Rindu.

“So Daddy Now You Can Watch Your Netflix Upstairs,”- Dikata ‘Mengganggu’, Anak Hadiahkan TV Sempena Hari Jadi Aaron Aziz

IKLAN

“So Daddy Now You Can Watch Your Netflix Upstairs,”- Dikata ‘Mengganggu’, Anak Hadiahkan TV Sempena Hari Jadi Aaron Aziz

Pelakon yang kelahiran Singapura ini telah dilahirkan pada 23 Februari 1976. Aaron Aziz telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan 4 cahaya mata.

Foto : Instagram Aaron Aziz

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI