Perkongsian video ‘Kalau Sherry’ di Instagram Anzalna cukup mencuit hati, lebih-lebih lagi apabila pengacara popular itu membayangkan dirinya kurus persis Anzalna.

Ulas Sherry dengan nada gurauan, tuhan tidak membenarkannya kurus kerana dia akan berlagak sombong.

Malah, lebih melucukan, wanita berusia 34 tahun ini turut membayangkan dia akan berkahwin dengan Hanif sekiranya dia persis finalis Dewi Remaja itu.

“Kalau Sherry kurus persis Anzalna, Sherry sombong tau. Sebab itulah tuhan tak beri Sherry kurus. Sherry akan berkahwin dengan suami Anzalna sekarang.

IKLAN

“Pendek kata saya akan menjadi Anzalna sahajalah. Anzalna Alhadad,” katanya.

“I just gotta share this video, its hilarious! @hanif_zaki hanya mampu tersenyum tanpa berkata apa-apa. Faham kan maksud i? hahahhahahahhah Love @sherry_alhadad.”

IKLAN

Muat naik ini mendapat pelbagai reaksi netizen yang cukup terhibur dengan keletah Sherry.

“Sherry Akan Berkahwin Dengan Suami Anzalna Sekarang,” – Kalau Kurus, Sherry Alhadad Akan Sombong! “Sherry Akan Berkahwin Dengan Suami Anzalna Sekarang,” – Kalau Kurus, Sherry Alhadad Akan Sombong! “Sherry Akan Berkahwin Dengan Suami Anzalna Sekarang,” – Kalau Kurus, Sherry Alhadad Akan Sombong!

IKLAN

Dalam perkembangan lain, Sherry baru sahaja dinobatkan sebagai pemenang ‘Selebriti True Colour’ di Anugerah Stail EH 2019, pada Khamis. Tahniah Sherry!

Foto : Instagram Anzalna

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI