“Sentiasa Mengalah Untuk Kebahagiaan Orang Lain”-Bertuah Ada Ibu Memahami, Bella Astillah Bersyukur Lahir Kedunia

Bersempena dengan ulang tahun kelahiran ibu tercinta, penyanyi Bella Astillah ada menitip ucapan khas buat ibunya, Zarinah.

Perkara itu dikongsikan bekas isteri Aliff Aziz itu menerusi Instagram berserta foto yang dirakam berdua bersama si ibu.

“Today is your birthday mama.

10th June, Alhamdulillah.

“You’re truly an amazing mom! yang terlalu sayanggg kak long. Mama sama2 menjaga kak long dari kecil sampai lah sekarang kak long sudah ada Ayden pun bha masih sama.

“Keikhlasan mama sebagai seorang ibu dan juga nenek buat cucu mama mashaallah selamanya kak long rasa bersyukur dilahirkan di dunia ini kerana mempunyai seorang ibu yang baik dan memahami mcm mama.

IKLAN

“Mama sentiasa mengalah untuk kebahagiaan orang lain. Mama sentiasa nasihat kak long dan menunjukkan contoh yang baik.

“Kak long akan jaga mama ayah dan takkan kecewakan mama dan ayah. Mama ayah ayden dan adik2 kak long adalah orang yang paling penting dalam hidup kak long,” kongsi Bella.

Pada masa sama, bintang ini turut menyifatkan ibunya sebagai insan yang paling disayanyi selain seorang sahabat sejati.

“Semoga mama panjang umur dan murah rezeki amiin yra. Mama adalah wanita yang cukup kak long sayang.

“You’re my mom, my best friend and my everything!,” tulisnya panjang lebar.

View this post on Instagram

Today is your birthday mama. . 10th June, Alhamdulillah 💕 You’re truly an amazing mom! yang terlalu sayanggg kak long. Mama sama2 menjaga kak long dari kecil sampai lah sekarang kak long sudah ada Ayden pun bha masih sama. Keikhlasan mama sebagai seorang ibu dan juga nenek buat cucu mama mashaallah selamanya kak long rasa bersyukur dilahirkan didunia ini kerana mempunyai seorang ibu yang baik dan memahami mcm mama. Mama sentiasa mengalah untuk kebahagiaan orang lain. Mama sentiasa nasihat kak long dan menunjukkan contoh yang baik. Kak long akan jaga mama ayah dan takkan kecewakan mama dan ayah. Mama ayah ayden dan adik2 kak long adalah yang paling penting dalam hidup kak long. Semoga mama panjang umur dan murah rezeki amiin yra. Mama adalah wanita yang cukup kak long sayang. You’re my mom, my best friend and my everything! .. . Happy birthday mama, I love you so much ❤️ @eina_astillah

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

IKLAN

Terdahulu, Bella pulang ke kampung halaman di Sabah bagi meraikan Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga.

Foto: IG Bella Astillah