Seperti yang semua tahu, baru-baru ini pihak pengurusan serta kakak kepada pelakon yang terkenal dengan watak Mr. Grey telah berkongsi update terkini tentang keadaan kesihatan Fendy Bakry yang semakin merosot akibat penyakit ‘misteri’…

Baca:

Kesihatan Mr. Grey Semakin Merosot Sukar Bercakap & Tidak Jelas, Ini Perkongsian Pengurus & Kakak Fendy Bakry

Terkini, Fendy telah menerima ribuan kata-kata semangat daripa peminat serta pengikutnya di Instagram.

Rata-rata peminatnya bersedih dan turut bersimpati di atas segala kesulitan yang dilalui oleh pelakon kacak ini.

Malah, ada juga yang meminta pihak keluarganya segera mengambil inisiatif untuk berubat memandangkan kesihatannya semakin merosot.

IKLAN

Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’ Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’ Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’ Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’ Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’ Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’ Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’

Terdahulu, Fendy telah dikejarkan ke Hospital Melaka kerana jatuh sakit secara tiba-tiba sewaktu pengambaran drama di Melaka.

Kemudian Fendy di bawa ke Hospital Kuala Lumpur untuk mendapatkan rawatan selanjutnya.

IKLAN

Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’

Namun kini Fendy telah pulang ke kampung halaman untuk mendapatkan rawatan Islam.

Bagaimanapun mengikut penjelasan kakak ya kepada sebuah akhbar tempatan, Penyakit itu masih sama walaupun sudah mencuba pelbagai rawatan.

IKLAN

Namun mereka tidak akan berputus semangat untuk terus berubat dan mendapatkan rawatan serta mengetahui punca sebenar penyakit tersebut.

Melalui update terdahulu dari ahli keluarganya, Fendy semakin lemah dan sukar bercakap sehinggakan apa yang disebutnya sukar difahami.

Semua Doakan Mr. Grey Sihat Dari Penyakit ‘Misteri’

Malah segala pergerakannya juga sangat terhad sehinggakan pegang telefon tidak larat.

Aduh kasihan sungguh, apapun seperti yang kami kerap katakan, kami tetap akan doakan yang baik-baik buat ahli keluarga seta tuan punya badan agar segala penyakit yang muncul secara tiba-tiba ini dapat diubati.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI