Selepas Hampir 4 Tahun Bercerai Dengan Fatin Afeefa, “Sebenarnya Hubungan Kami Baik Untuk Anak,” – Adam Shaz

Pelakon mengakui hubungannya bersama bekas isteri, Fatin Afeefa kian baik demi kepentingan anak.

Malah pada masa sama, bintang Juvana ini turut menafikan dakwaan kononnya hubungan baik bersama Fatin kerana ingin mencari publisiti murahan.

“Memang betul, pada awalnya ada perbalahan antara kami dan setiap yang berlaku itu pasti ada sebab. Sesetengah orang mungkin anggap berbaik dengan bekas isteri seolah-olah nak mencari publisiti.

“Tapi sebenarnya hubungan kami baik semata-mata untuk anak…lagipun anak selalu tanya kenapa tak keluar dengan mummy dan dia mungkin tanya kepada Fatin kenapa tak keluar dengan daddy” ujarnya seperti yang dipetik mStar.

Difahamkan sebelum ini, hubungan keduanya dingin selepas mereka membawa haluan masing-masing.

Bagaimanapun, Adam baru-baru ini ada berkongsi foto bersama Fatin saat menghadiri satu majlis.

IKLAN

“Tapi kami sekarang okay sahaja. Tiada masalah. Malah, kami boleh main game bersama dekat event. Sebenarnya hubungan kami baik semata-mata untuk anak.

“Pernah beberapa hari lalu netizen timbulkan isu dan buat hubungan saya dengan Fatin jadi tegang.

“Apa-apa saya update di Twitter kadang-kadang bukan dituju untuk sesiapa pun.Kenyataan itu random saja,” jelasnya yang lebih selesa untuk bersikap profesional.

Sementara itu, Adam turut menjelaskan ketika ini dia terbuka untuk berkawan dengan sesiapa sahaja.

IKLAN

“Buat masa ini saya selesa berkawan dengan semua orang. Setakat ini tiada apa-apa planning tapi kalau ada yang mendoakan, siapa tahu ia menjadi,” katanya ringkas.

Untuk rekod, Adam mendirikan rumah tangga dengan pelakon Tentang Bulan berusia 25 tahun itu pada 21 Disember 2013.

Bagaimanapun, keduanya bercerai pada 30 Mei 2017 dan hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Ivy Herra Sophia yang kini berusia empat tahun.

Sumber/Foto: mStar/Instagram Adam Shahz, Fatin Afeefa