Bekas pelakon, Azuan Mazlan ada meluahkan rasa respek terhadap pengacara dan pelakon terkenal, Nabil Ahmad serta isterinya Zira Ayub yang kini kelihatan semakin mendekatkan diri dengan ilmu agama Islam.

Menerusi entri di akaun Instagam miliknya, Azuan turut menyifatkab sikap Nabil sebagai seorang ketua keluarga yang bertanggungjawab untuk mendidik isteri mendalami ilmu agama Islam.

“TANDA SAYANG KELUARGA BUKAN BAGI DUIT & HADIAH SETIAP BULAN!! TETAPI TANDA SAYANG KELUARGA ADALAH NAK SELAMATKAN KELUARGA DARI API NERAKA!!

“TAHNIAH NABIL, AKU RESPECT APA YANG KAU BUAT.. BARU KELUAR 3 HARI DI JALAN ALLAH SWT BARU-BARU NI TERUS KELUAR MASTURAT BAWA ISTERI BELAJAR AGAMA & MENGAMALKAN AGAMA SEPERTI DI DALAM AL-QURAN & HADIS-HADIS RASULULLAH SAW.

“AKU YAKIN KAU BUAT INI SEMUA SEBAB KAU DAH RASA SYURGA & NERAKA TU JELAS!!

IKLAN

“masyaAllah Allahuakbar Tabarakallah… tahniah Nabil… sejukk mata memandang… bukan senang ya utk bawak keluarga Amalkan sunnah Nabi Muhammad saw….

“Seronok sesagat bila Allah swt pilih mereka2 ini, utk buat kerja Agama Allah swt …

“semoga pengorbanan mereka dlm usaha dakwah ini, hidayah tersebar seluruh Alam.. Allahumma Ameenn… hebattt Allah swt..

IKLAN

Dakwah Tabligh,” tulisnya panjang lebar.

“Selamatkan Keluarga Dari Api Neraka,” – Bawa Isteri Belajar Agama, Bekas Pelakon Azuan Mazlan Respek Sikap Nabil Ahmad

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat mendoakan agar pasangan ini terus kekak istiqomah untuk melakukan kebaikan.

“Selamatkan Keluarga Dari Api Neraka,” – Bawa Isteri Belajar Agama, Bekas Pelakon Azuan Mazlan Respek Sikap Nabil Ahmad

Foto: Instgram Azuan Mazlan