“Sedapnya Pronunciation,”- Buat Story Teller Dalam Bahasa Inggeris, Ramai Puji Fasihnya Anak Johan, Latifah Chantiq 

Pasangan selebriti Johan dan Ozlynn sering mendapat perhatian ramai dalam caranya mendidik dan membesarkan anak- anak.

Tidak terlalu garang dan tidak terlalu manja dalam mendidik anak-anak, Jozlynn (Johan & Ozlynn) pastinya mahukan yang terbaik untuk anak-anaknya.

Terbaru, Ozlynn ada memuat naik  video yang memaparkan anaknya, Nur Latifah Chantiq Hanania sedang bercerita kisah dongeng dalam Bahasa Inggeris.

“Nak tgk full kalu g youtube laaa… panjang la cite dia.. aku dh la x pandai edit.. nak cut cane tah.. haaaaaa tgk la puas2…. kali nih dia cite anak babi lak kat aku🤣🤣🤣… layan kan je la yek… kira ok lagi…

“Dr abg ariq dulu kecik2… masa skolah cina.. beria dia balik nyanyi lagu kat aku.. siap bunyik2 skali.. abes aku canang kat org tu lagu skolah dia.. rupanya lagu pasal kisah babi jugak.. nasib nenek dorg cina paham bahasa.. kalau x mampuihhh smp kesudah aku ingat tu lagu rasmi sekolahhhh hareyyyy… 🤣🤣🤣 anak oh anak,” tulisnya.

IKLAN

Dalam pada itu, Ozlynn turut meluahkan rasa syukurnya kerana anak-anak adalah penghibur dan sentiasa doakan yang terbaik untuknya.

“Kalian penghibur mama n papa dan semua followers kita.. dorg slalu doakan yg baik2 utk anak2 mama.. jadi mama ambil peluang lepas solat subuh.. guna senjata anak2 mama utk doakan semua yg selalu doa yg terbaik utk keluarga kita,” tulisnya lagi.

View this post on Instagram

Nak tgk full kalu g youtube laaa… panjang la cite dia.. aku dh la x pandai edit.. nak cut cane tah.. haaaaaa tgk la puas2…. kali nih dia cite anak babi lak kat aku🤣🤣🤣… layan kan je la yek… kira ok lagi… dr abg ariq dulu kecik2… masa skolah cina.. beria dia balik nyanyi lagu kat aku.. siap bunyik2 skali.. abes aku canang kat org tu lagu skolah dia.. rupanya lagu pasal kisah babi jugak.. nasib nenek dorg cina paham bahasa.. kalau x mampuihhh smp kesudah aku ingat tu lagu rasmi sekolahhhh hareyyyy… 🤣🤣🤣 anak oh anak… kalian penghibur mama n papa dan semua followers kita.. dorg slalu doakan yg baik2 utk anak2 mama.. jadi mama ambil peluang lepas solat subuh.. guna senjata anak2 mama utk doakan semua yg selalu doa yg terbaik utk keluarga kita… 💋💗 #salamsubuh @thejozheartsg @thejozheart

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Lalu, netizen kagum dengan kanak-kanak berusia lima tahun itu yang petah bercakap dalam slang English-British.

IKLAN

Antara anak selebriti lain yang petah berbahasa Inggeris seperti Lara Alana (anak Awal Ashaari), Ammara Sofea (anak Azad Jazmin), Bella (anak Stacy), Ryan Sky (anak Ning Baizura) dan ramai lagi.

Video : IG  Jozlynn