Pelakon dan penyanyi, Wanna Ali tidak menafikan sebelum ini dia mempunyai pendirian skeptikal terhadap produk kecantikan lokal sekali gus rasa ragu-ragu untuk menggunakannya terutamanya pada bahagian wajah.

Bagaimanapun situasi tersebut nyata berubah apabila pemilik nama lengkap Nor Syazwana Mohd Ali, 25, mulai mengaplikasikan serum Millefleur di dalam rutin kecantikan hariannya sejak berbulan lalu.

Jelas Wanna, Millefleur memberikan banyak perubahan yang baik pada wajahnya.

“Produk ini sangat bagus kerana terdapat kebaikan 3 dalam 1 dan saya percaya produk ini kerana terkejut bila melihat pengasasnya yang sudah berumur 50 tahun ke atas namun kulitnya masih dalam keadaan baik walaupun lelaki.

“Sebelum ini saya memang susah hendak percaya produk tempatan namun saya cuba dahulu selama sebulan dan ia ternyata positif kerana mengandungi organik yang menyebabkan saya yakin sekaligus untuk menjadi duta bagi produk ini.

“Sebab itulah sebelum ini saya jarang untuk berkongsi sesuatu produk kencantikan atau melakukan riviu berbayar di media sosial. Sebab selagi belum cuba, saya memang tak akan muat naik.

IKLAN

“Namun kalau ia betul-betul bagus dan saya sendiri cubanya terlebih dulu, mengapa tidak untuk kita berkongsi kepada semua,” katanya.

Bintang drama Bukan Sekadar Lafaz ini berkata demikian ketika ditemui pada sidang media khas yang memperkenalkannya sebagai wajah wakilan di sebuah hotel terkemuka di Damansara, baru-baru ini.

“Sebelum Ini Saya Memang Susah Nak Percaya Produk Tempatan,” – Pendirian Wanna Ali 100% Berubah Bila…“Sebelum Ini Saya Memang Susah Nak Percaya Produk Tempatan,” – Pendirian Wanna Ali 100% Berubah Bila…“Sebelum Ini Saya Memang Susah Nak Percaya Produk Tempatan,” – Pendirian Wanna Ali 100% Berubah Bila…

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanna Ali (@wannaali_)

Sementara itu, Pengarah Urusan Millefleur, Wan Mohamad Azrihaikal Wan Hassan berkata, selepas mengambil kira keserasian dan kerjasama baik antara mereka, pihaknya yakin selebriti itu sebagai pilihan tepat untuk memperkenalkan produk ini secara lebih meluas.

“Kami juga kagum dengan disiplin Wanna yang konsisten menggunakan produk ini
sebelum dia dipilih sebagai duta. Kami mahukan seseorang yang mampu mewakili syarikat
untuk memberi keyakinan kepada bakal pengguna.

IKLAN

“Malah ia dilihat selari dengan kempen #WakingUpToHealthySkin dan Millefleur turut menghasilkan tiga versi iklan yang mana antara lain ia membawa kepada penceritaan tentang kecantikan yang bersatu dengan keindahan alam dan kita semua perlu saling menyokong,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Millefleur turut menawarkan hadiah lumayan kepada pengguna produk serum ini menerusi pembelian dan berpeluang menyertai peraduan #WakingUpToHealthySkin dengan memuat naik video kreatif bersama produk di media sosial beserta hashtag yang dikongsikan menerusi platform rasmi Millefleur.

Malah, pihaknya juga terbuka untuk menerima agen dan stokis yang berminat untuk sama-sama menjana pendapatan.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI