“Sayu Sebenarnya Tengok Si Kecil Ini Bergelut Dengan Ujian,” – Tunjuk Perkembangan Positif, Lana Nodin Panjat Rasa Syukur

Pelakon Lana Nodin kini ibaratnya sudah mampu menarik nafas lega apabila anaknya, William Daud Mckienze atau Billy kini menunjukkan perkembangan positif walaupun masih memerlukan pemantauan rapi pakar. 

Memaklumkan perkara tersebut menerusi laman Instagram, Lana meluahkan rasa kesyukuran selepas seminggu berperang dengan perasaan.

MMDG&W Alhamdulillah, selepas seminggu berperang dengan perasaan… anak saya #babybilly…menunjukkan perkembangan positif.

Cuma masih perlu pemantauan rapi dan berada di ICU. Billy sangat kuat.. moga dia terus kuat.. sayu sebenarnya tgk si kecil ini bergelut dgn ujian seumpama ini,” tulisnya.

IKLAN

Terharu dengan rakyat Malaysia yang tidak putus-putus mengirimkan doa buat kesejahteraan anaknya, pelakon jelita ini berkata hanya tuhan yang mampu membalas jasa semua.

Apapun dari kerendahan hati, saya amat terharu dgn doa dan sokongan yang dipanjangkan. Hanya kata keramat terima kasih yang saya dapat layangkan buat semua.

Hanya Tuhan yang dapat balas jasa anda semua… terima kasih Allah SWT dan terima kasih semua yg doakan anak sy,” kongsinya lagi. 

IKLAN

View this post on Instagram

MMDG&W❤️Alhamdulillah, selepas seminggu berperang dengan perasaan… anak saya #babybilly… . menunjukkan perkembangan positif.. cuma masih perlu pemantauan rapi dan berada di ICU. Billy sangat kuat.. moga dia terus kuat.. sayu sebenarnya tgk si kecil ini bergelut dgn ujian seumpama ini. Apapun dari kerendahan hati, saya amat terharu dgn doa dan sokongan yang dipanjangkan. Hanya kata keramat terima kasih yang saya dapat layangkan buat semua ??? Hanya Tuhan yang dapat balas jasa anda semua… terima kasih Allah SWT dan terima kasih semua yg doakan anak sy ??? #babybilly #prayforbilly #smartbaby #giaquinn #mybudak #myprecious #mylittlefighter #gi&bi #preciousmoments #permatahatiku #mckienzieclan #lanadavidmckienzie #lanadaud #littlefighter #chd #ijn #aorticstenosis #strongbaby #myhero #myprincess

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie) on

Terdahulu, anak keduanya itu dilapor sudah selamat menjalani pembedahan selepas pembedahan pertama terpaksa ditangguhkan gara-gara jantung anaknya terhenti 10 minit sewaktu prosedur pembedahan bakal dijalankan.

Foto – Instagram Lana Nodin