Pengasas kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menzahirkan rasa sedih apabila segala persiapan menjelang Syawal tahun ini sudah pun dilakukan.

Jelasnya, proses tersebut sudah pun dilaksanakan kira-kira sebulan sebelum dunia berdepan dengan krisis pandemik COVID-19.

Dalam rasa sedihnya, ahli perniagaan yang kini muncul dengan single terkini berjudul Cuba Bahagia itu turut mendoakan yang baik-baik buat semua.

“Saya rasa virus ni sampai raya. Sebenarnya ini adalah tahun yang paling menyedihkan. Video ni saya rakamkan sebulan sebelum cronola. Cuba korang bayangkan abang siap buat photoshot lagi.

IKLAN

“Nak buat sampul raya, nak buat poster raya, nak buat bantuan amal raya. Tetapi ini pula jadinya.

“Apa patut abang buat dalam keadaan macam ni… cer komen di bawah. Kiri tak kena, kanan tak kena, ke depan tak kena dan kebelakang pun tak kena.

IKLAN

“Sedih sangat apakah tidak pernah dirancang untuk sampai ke tahap ini. Semua kerja hold dan x gerak.

IKLAN

“Abang doakan semua dalam keadaan yang sihat dan gembira. (lagu jomraya yayian @aliffsyukriterlajaklaris Kalau korang nak dengar video Laguna lebih panjang boleh bagi dekat YouTube tv Telajak laris abang dah posting) Gambar lama.

#Jangankecam #Janganjagatepikainorang #Abangselamat #Abanghappy #vediolama,” tulisnya pada entri di IG TV yang turut dilampirkan dengan sesi balik tabir persiapan rayanya.

Foto: IG TV Datuk Seri Aliff Syukri

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI