Hampir empat tahun melayari hidup sebagai ibu tunggal, penyanyi Ziana Zain bagaimanapun mengakui dia tidak menutup pintu hatinya.

Namun, pemilik nama lengkap Siti Roziana Zain ini berkata, buat masa sekarang dia lebih senang memberikan fokus terhadap empat anaknya selain karier seni.

“Sebenarnya saya tak berani cakap tutup hati ke tidak… sebab kita tak tahu di masa hadapan.

“Saya lebih tertumpu kepada kehidupan sebagai seorang ibu, penyanyi, kakak dan anak-anak saya.

“Tapi saya mohon pada Allah agar beri yang terbaik dalam hidup saya.

IKLAN

“Bila minta yang baik, Allah akan bagi dalam bentuk apa… Wallahualam. Paling penting sekarang, saya nak menyanyi dan jumpa peminat,” katanya kepada Media Hiburan.

Ziana Zain Berdoa Moga Allah Beri Yang Terbaik Dalam Hidup, 4 Tahun Bergelar Ibu Tunggal Ziana Zain Berdoa Moga Allah Beri Yang Terbaik Dalam Hidup, 4 Tahun Bergelar Ibu TunggalZiana Zain Berdoa Moga Allah Beri Yang Terbaik Dalam Hidup, 4 Tahun Bergelar Ibu Tunggal

Ziana berkata demikian ketika ditemui pada majlis sidang media Konsert Anuar Zain & Ziana Zain Live In Kuala Lumpur 2022 yang berlangsung di Hotel Le Meredien, Kuala Lumpur. 

IKLAN

Sementara itu, Jualan tiket konsertnya bersama Anuar Zain, Anuar & Ziana Live In Kuala Lumpur 2022 pada 6 Ogos depan  habis terjual dalam tempoh tiga hari selepas ia dilancarkan.

Sekadar informasi, Ziana mendirikan rumah tangga bersama bekas ketua pramugara, Armin Zaharin pada 9 Mei 1998 dan dikurniakan empat orang anak iaitu Muhammad Aiman, 22, Muhammad Ammar, 18, dan pasangan kembar, Muhammad Ariel dan Siti Nur Kaseh yang kini berusia 13 tahun.

IKLAN

Selepas dua dekad hidup bersama, Ziana dan Armin disahkan berccerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam pada 12 Julai 2018.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

https://youtu.be/IhpdIBhupEQ

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI