Pengasas kosmetik, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Datuk Seri Vida tampil membuat permohonan maaf secara terbuka selepas pandangannya terhadap kempen bendera putih telah disalah erti hingga menimbulkan kontroversi.

Perkara itu dilakukan Vida menerusi akaun media sosial miliknya.

Di dalam video secara langsung itu, Vida menegaskan dia tidak berniat langsung untuk melukakan hati mana-mana pihak.

“Saya Minta Maaf Ya.” “Saya Minta Maaf Ya.”

“Dengan apa penerangan saya, diharap jika terkasar bahasa, terkeliru atau terasa dengan apa yang saya cakap, saya minta maaf banyak-banyak.

“Saya tidak bermaksud sekali pun untuk menyakitkan hati you all. Saya minta maaf ya. Tolong sampaikan kepada mereka yang terasa. Saya tak bermaksud untuk bak bagi you all terasa, sakit hati, berbalah sesama you all.

IKLAN

“Saya nak ucapkan salam permulaan hidup, normal baru,” katanya.

Vida antara lain turut melakukan inisiatif dengan memulakan kempen peraduan #usahajanganmalas dan meminta pengikutnya di media sosial menghantar video kreatif menggunakan hashtag berkenaan.

Pemenang bakal menerima hadiah berupa wang tunai yang akan diumumkan pada 17 Julai depan.

IKLAN

Menerusi video sama, Vida turut berhasrat melakukan infaq berbentuk senaskhah al-quran kepada mana-mana individu yang membeli set wangian keluarannya.

“Saya Minta Maaf Ya.” “Saya Minta Maaf Ya.”

Ikuti video penuhnya di sini;

IKLAN

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

“Saya Minta Maaf Ya.”

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI