“Saya Memang Suka Cium Ketiak…,”- Fauzi Nawawi

Bagi setiap insan yang bergelar bapa pasti mempunyai pelbagai cara untuk menunjukkan rasa sayang terhadap anak-anak, termasuk pelakon Fauzi Nawawi.

Maklumnya menerusi Instagram, Fauzi atau nama sebenarnya Mohd Fauzi Mohd Nawawi berkata dia amat mengemari untuk mencium bau ketiak anaknya.

“Saya memang suka cium ketiak anak saya sebab saya suka bau ketiak anak saya.

“Bukan apa, anak saya yang kecil sekali baru berusia setahun lebih dan masih lagi bayi. Sebenarnya bayi ni dia macam ada satu bau yang unik dan saya amat tertarik dengan bau tu.

“Tambahan pula bau bayi ni yang buatkan saya kadang-kadang jadi ketagih sebab bau dia best.

IKLAN

“Saya akan cium ketiak anak saya hampir setiap hari, setiap kali saya bangun saya akan cari dia dulu.

“Tapi bila tak dapat anak, kadang-kadang emaknya pun jadi,” kongsi Fauzi sambil berseloroh.

View this post on Instagram

Fauzi Nawawi kata suka cium ketiak tapi ketiak siapa?

A post shared by Media Hiburan (@mediahiburanofficial) on

Untuk rekod, Fauzi telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Lisdawati pada 9 September 2007 dan dikurniakan 4 orang cahaya mata.

IKLAN

Sekadar informasi, Fauzi dan rakan selebriti yang lain bakal muncul dalam program komedi pentas All Stars Buka Panggung bermula 6 September depan di saluran Astro Warna (CH132) dan Astro Warna HD (CH124)

Bintang filem Munafik 2 ini ditemui MH ketika sidang media program berkenaan yang berlangsung di Nicsmann, The Starling Mall, Damansara Utama, pada Selasa.

Program All Stars Buka Panggung merupakan sebuah pertandingan komedi pentas yang menguji dan mencabar pelakon beraksi dalam babak komedi pentas.

Pentas komedi tersebut bakal dihangatkan berasama para pelakon hebat lain seperti Datuk Rosyam Nor, Datuk Aaron Aziz, Datin Seri Umie Aida, Sharifah Sakinah, Rita Rudaini, Fahrin Ahmad, Izzue Islam dan ramai lagi.