Usahawan sensasi dan penyanyi, Datuk Sri Aliff Syukri mendoakan agar hubungan Fizo Omar dan bekas isterinya, Mawar Karim terjalin kembali.

Aliff menyatakan perkara tersebut selepas meninggalkan komen terhadap posting Mawar yang memaklumkan mengenai operasi restoran FMK (Fizo Mawar’s Kitchen) telah ditutup semalam.

“Apa pun saya doakan awak berdua akan bersatu kembali kerana awaklah pasangan dia begitu manis dipandang dan semoga jodoh awak masih ada,” komen Aliff. 

“Saya Doakan Awak Berdua…,” – Harapan DS Aliff Syukri Agar Hubungan Mawar & Fizo Omar Bertaut Kembali, Pasangan Manis Dipandang

Lalu, rata-rata netizen bersetuju dengan pendapat Aliff.

“Saya Doakan Awak Berdua…,” – Harapan DS Aliff Syukri Agar Hubungan Mawar & Fizo Omar Bertaut Kembali, Pasangan Manis Dipandang “Saya Doakan Awak Berdua…,” – Harapan DS Aliff Syukri Agar Hubungan Mawar & Fizo Omar Bertaut Kembali, Pasangan Manis Dipandang “Saya Doakan Awak Berdua…,” – Harapan DS Aliff Syukri Agar Hubungan Mawar & Fizo Omar Bertaut Kembali, Pasangan Manis Dipandang

Terdahulu, Mawar berkongsi posting mengenai operasi terakhir restoran FMK yang menjadi 1001 kenangan baginya.

IKLAN

Malah, Mawar menerima perkara tersebut dengan hati yang terbuka dan reda akan ketentuan Ilahi.

Salam semua. Pertama sy ingin mengucapkan terima kasih yg tak terhingga khususnya buat pelanggan yg sentiasa supports FMK selama ini.

“Hari ini adalah hari terakhir operasi FMK. Menjadi 1001 kenangan selepas ini. Ini hg gambar terakhir kami bertiga di FMK. Rata2 sy mendapat feedback memberi pendapat ‘rebranding’ restaurant ini.

“Sy dan Fizo mempunyai alasan yg sngt personal. Terima kasih kalian yg sangat memahami situasi kami. Di sini jgk terlalu peribadi utk sy ceritakan berapa ‘modal / pelaburan yg telah sy dan Fizo keluarkan’, ‘keuntungan pernah atau pun tidak pernah langsung sy terima selama 4 tahun FMK.’

IKLAN

“Mari kita doakan Semoga Fizo dapat terus kan usaha dalam F&B selepas ini, kerana minat beliau dlm bidang ini sangat mendalam.

“Diharap kan sangat lepas ini tiada lg cerita dari mana2 pihak especially yg ada ‘kaitan’ antara sy atau Fizo mengeluarkan status /cerita di media sosial yg ‘konon tahu cerita ‘sekaligus akan menimbulkan ‘pelbagai tanggapan dari pihak ramai’.

“Tidak perlu la ‘orang terdekat’ mencampuri urusan sy dan Fizo. Anda hanya melihat,mendengar tetapi sy dan Fizo shj yg tahu perkara /merasa perkara yg sebenar berlaku. Erti kata tidak perlu menuang minyak ke dlm api ataupun tidak perlu la menegak benang yg basah.

IKLAN

“Walaupun kami berdua sudah tiada kaitan lg tapi masih ada amanah tanggungjawab membesar,memberi didikan kepada Maryam. Focus utama adalah Maryam. Maryam pengubat hati sy selama ini .

“Terima kasih semua sentiasa mendoakan kebaikan. Semoga kita semua sentiasa,diberkati,dipelihara oleh-Nya,” tulisnya panjang lebar sambil disertakan foto bersama keluarga.

View this post on Instagram

Salam semua. Pertama sy ingin mengucapkan terima kasih yg tak terhingga khususnya buat pelanggan yg sentiasa supports FMK selama ini. Hari ini adalah hari terakhir operasi FMK. Menjadi 1001 kenangan selepas ini. Ini hg gambar terakhir kami bertiga di FMK Rata2 sy mendapat feedback memberi pendapat ‘rebranding’ restaurant ini. Sy dan Fizo mempunyai alasan yg sngt personal. Terima kasih kalian yg sangat memahami situasi kami. Di sini jgk terlalu peribadi utk sy ceritakan berapa ‘modal / pelaburan yg telah sy dan Fizo keluarkan’, ‘keuntungan pernah atau pun tidak pernah langsung sy terima selama 4 tahun FMK.’ Mari kita doakan Semoga Fizo dapat terus kan usaha dalam F&B selepas ini, kerana minat beliau dlm bidang ini sangat mendalam. Diharap kan sangat lepas ini tiada lg cerita dari mana2 pihak especially yg ada ‘kaitan’ antara sy atau Fizo mengeluarkan status /cerita di media sosial yg ‘konon tahu cerita ‘sekaligus akan menimbulkan ‘pelbagai tanggapan dari pihak ramai’. Tidak perlu la ‘orang terdekat’ mencampuri urusan sy dan Fizo. Anda hanya melihat,mendengar tetapi sy dan Fizo shj yg tahu perkara /merasa perkara yg sebenar berlaku. Erti kata tidak perlu menuang minyak ke dlm api ataupun tidak perlu la menegak benang yg basah. Walaupun kami berdua sudah tiada kaitan lg tapi masih ada amanah tanggungjawab membesar,memberi didikan kepada Maryam. Focus utama adalah Maryam. Maryam pengubat hati sy selama ini . Terima kasih semua sentiasa mendoakan kebaikan. Semoga kita semua sentiasa,diberkati,dipelihara oleh-Nya. . #iniadalahsatu2nyagambarlastkamidifmkdiharapkanjanganpulakadaygtakbolehtidomalamtengokgambarniatausakithatiyatinggalkenangansematamata #ygpastikitaperluberhati2denganmanusiatalambanyakmukamulutdepanmanismacamgulaacah2lemahlembuttuturbahasasopansantuntapibelakangmasinyaampun #takperlugigihsangatstgimulalasampaifakeaccmunculdekatwallacah2taucerita #anggapsajatiadakaitanantarahidupdanmaticumaperingatansemata2 #hashtagkaliniagakpanjangtaktaublhbacakatak 😊

A post shared by Mawar Karim (@mawar_karim) on

Terdahulu, Fizo menceraikan Mawar dengan talak satu pada 10 Julai lalu di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada November 2013 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Wan Maryam yang kini berusia dua tahun.

Foto : Instagram Mawar Karim

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI