“Saya Boleh Mempunyai Lebih 4 Pembantu Rumah Jika Mahu, Tapi…,” – Anzalna Nasir

Pelakon, Anzalna Nasir ada berkongsi cerita perihal mengenai rumah tangga dan perkembangan anaknya, Mohamad Eidrees menerusi laman media sosial.

Menurutnya, dia tidak memililki pembantu rumah bagi menguruskan hal anaknya.

Meski sibuk dengan kerjaya, Anzalna memaklumkan dia tetap komited untuk menjaga anaknya secara sepenuh masa yang kini sudah menjadi keutamaan buat dirinya.

“I can have more than 4 maids/helpers if I wanted to but I chose not to because this is the most precious moment in my life and I just want to cherish every moment with my son.

IKLAN

“Tak tau lagi bila akan merasa macam ni. No maid, no problem because I have a very helpful husband and family.

“Kalau both ada kerja baru family/MIL tolong jagakan. No outsiders! Sanggup tolak job kalau mereka pun busy. Work comes first but my #1 priority is on @mohamadeidrees now.,” tulisnya.

Di samping itu, peminat turut mendoakan agar perkahwinan pasangan ini berkekalan hingga ke akhir hayat di ruangan komen entri berkenaan.

“Saya Boleh Mempunyai Lebih 4 Pembantu Rumah Jika Mahu, Tapi…,” – Anzalna Nasir

IKLAN

Untuk rekod, Anzalna dilahirkan pada 9 Januari 1988 di Tasek Gelugor, Pulau Pinang dan merupakan anak kedua daripada lima adik-beradik.

Finalis Dewi Remaja 2010 sezaman Neelofa ini mendirikan rumah tangga bersama Hanif Zaki pada 21 Februari 2016 dan dikurniakan anak lelaki, Mohamad Eidrees pada 31 Mei 2019 di Hospital Gleneagles Kuala Lumpur.

Foto: Instagram Anzalna Nasir