Bintang senior dalam dunia muzik antarabangsa, Shania Twain membuktikan yang setiap individu harus meraikan kejayaan orang lain biarpun itu bermakna anda bukan lagi pemegang satu-satu gelaran.

Penyanyi popular berusia 56 tahun ini mengucapkan tahniah kepada Taylor Swift yang berjaya memecahkan rekod yang dipegangnya selama ini.

“Saya Bangga Dengan Anda,” – Shania Twain Ucap Tahniah Kepada Taylor Swift Kerana Berjaya Pecah Rekod Yang Dipegangnya

Ucapannya itu adalah ekoran dari kejayaan penyanyi berusia 32 tahun itu mememecah rekod miliknya sebagai penyanyi wanita dengan lagu nombor satu paling lama dalam carta Billboard’s Top Country Album.

Menurut ciapannya di laman Twitter pada Sabtu, bintang yang popular dengan lagu You’re Still the One ini berkata, “Let’s go girl! Saya bangga dengan anda @taylorswift13. Rekod bersejarah adalah sesuatu yang perlu dibuat dan kemudiannya dipecahkan. Baton seharusnya diserahkan kepada generasi muda.”

IKLAN

“Saya Bangga Dengan Anda,” – Shania Twain Ucap Tahniah Kepada Taylor Swift Kerana Berjaya Pecah Rekod Yang Dipegangnya

Sebelum ini Shania berada selama 97 minggu dalam carta tempat pertama dan kemudiaannya dipecahkan oleh Taylor yang kini memgang rekod selama 99 minggu.

Shania memulakan kariernya sebagai penyanyi pada tahun 1993 manakala Taylor pula memulakan kerjayanya pada tahun 2006. Album pertama mereka masing-masing dinamakan sempana nama sendiri.

++Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan

IKLAN

BACA JUGA: Lisa Blackpink Dinobat Sebagai Wanita Paling Cantik Bagi Tahun 2021

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI