Pelakon, Puteri Sarah Liyana bakal melebarkan sayapnya ke Indonesia selepas terpilih untuk membintangi sebuah projek filem di sana.

Menurut Puteri Sarah, filem tersebut merupakan sebuah projek berskala besar dan dia kini sedang giat melakukan persediaan.

“Saya Akan Berlakon Dengan…,” – Murah Rezeki, Puteri Sarah Umum Bakal Bintangi Filem Indonesia

“Alhamdulillah, saya bersyukur kerana bakal terlibat untuk satu projek filem di Indonesia. Saya sangat teruja dan tak sangka akan ditawarkan peluang seperti ini. Sudah tentu saya akan buat yang terbaik.

“Saya juga bakal menjalani latihan lakonan di sana dan ketika ini, saya sedang belajar untuk bertutur di dalam Bahasa Indonesia. Persediaan memang dah bermula daripada sekarang.

“Namun, saya tak boleh nak dedahkan secara terperici berkaitan filem ini. Bila mereka dah putuskan nanti, baru saya akan kongsikan,” katanya kepada MH.

IKLAN

Tambah ibu kepada dua orang cahaya mata ini lagi, peluang tersebut secara kebetulan hadir selepas dia dipilih untuk menjadi duta bagi sebuah produk makanan tambahan.

“Saya Akan Berlakon Dengan…,” – Murah Rezeki, Puteri Sarah Umum Bakal Bintangi Filem Indonesia

“Baru-baru ini saya dilantik sebagai duta produk makanan tambahan. Ditakdirkan Allah mahu memberikan rezeki yang besar buat saya apabila pemilik produk tersebut juga merupakan produser bagi filem-filem di Indonesia.

“Jadi, dia mengambil saya berlakon selepas melihat kebolehan saya. Pemilihan ini dibuat bukan kerana saya menjadi duta. Tawaran ini turut diberikan kepada orang lain tetapi mereka nampak potensi saya.

IKLAN

Katanya lagi, dia juga telah bertemu dengan produser dan pengarah di Indonesia bagi membincangkan mengenai filem tersebut.

“Ia bukan keputusan satu pihak dan saya juga telah berjumpa dengan produser dan pengarah di sana. Mereka menilai saya sama ada boleh atau tidak bawakan watak ini.

“Tidak kisah jadi duta atau tidak, kalau mereka tak mahu, tetap tak boleh juga. Mereka ada menonton drama-drama saya sebelum ini sebagai rujukan,” ujarnya lagi.

IKLAN

“Saya Akan Berlakon Dengan…,” – Murah Rezeki, Puteri Sarah Umum Bakal Bintangi Filem Indonesia

Dalam pada itu, Puteri Sarah turut berharap agar semua pihak dapat mendoakan agar segala urusannya sewaktu penggambaran nanti akan sentiasa dipermudahkan.

“Doakanlah segala urusan saya dipermudahkan untuk filem ini. Nantikan projek ini kerana saya bakal berlakon dengan aktor pujaan ramai. Nak tahu siapa? Nantikanlah,” akhirinya.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

https://youtu.be/8ttp5ExNbn0

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI