Penyanyi dan Juara Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9), Jaclyn Victor terharu apabila mendapat tahu mengenai ‘tweet’ Datuk Seri Nurhaliza yang memuji persembahannya, malam tadi

Jaclyn berkata, beberapa hari lalu mereka bertemu ketika sama-sama membuat persembahan.

“Saya sempat bejumpa dengannya di sebuah acara Khamis lalu. Dia sangat menyokong dan kongsikan foto kami berdua di Insta Stories.

“Saya terharu. Ini TokTi (Siti) tau. Dia bukan saja punya nama besar di Malaysia, tapi di Asia. Malah mungkin ada peminatnya di seluruh dunia juga.

IKLAN

“Bagi seseorang yang sebegitu besar, berikan saya penghargaan yang sebegitu, ia sangat memberi makna. Terima kasih TokTi,” katanya kepada MH.

Terdahulu pada Ahad, Siti melakukan ciapan yang berbunyi;

“Sangat Beri Makna, Terima Kasih TokTi,” – Siti Buat Status Puji Jaclyn Victor, Tuan Badan Terharu

IKLAN

“Jac you memang terror!!! Juara please,” ciap Siti ringkas, dipercayai ditujukan kepada persembahan Jaclyn Victor berdasarkan masa ciapan di itu ditulis.

Terdahulu, Jaclyn menerima markah tertinggi iaitu sebanyak 85.86%, sekaligus mengepikan saingan lima bintang akhir lainnya.

IKLAN

Kesemua bintang diadili oleh juri tetap iaitu Datuk Ramli MS, Datuk Syafinaz Selamat, Hetty Koes Endang bersama juri jemputan, Edry Abd Halim.

“Sangat Beri Makna, Terima Kasih TokTi,” – Siti Buat Status Puji Jaclyn Victor, Tuan Badan Terharu

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.