Instafamous, Hafiz Mahamad menerusi Instagram ada menulis ‘ingatan’ buat diri sendiri agar sentiasa mengutamakan isteri walau dalam apa jua keadaan.

Jelasnya, rupa paras akan pudar seiring waktu dan terus setia dan berusaha membina kejayaan bersama pasangan.

“Kesian lelaki yg tengah bersusah payah untuk senangkan bakal isteri. Tapi akhirnya si perempuan lari cari lelaki yg kaya.

Kesian pula si perempuan yg menerima lelaki seadanya, tapi akhirnya si lelaki lari memilih perempuan yg lebih cantik.

IKLAN

“Sakit bila ditinggalkan, lebih perit bila ditinggalkan dimasa susah. Tapi kenapa perlu kita biarkan perit tu lama lama? Sedangkan “Kejayaan Demi Kebahagiaan” datangnya dari usaha kita.

“Percaya pada usaha pasangan masing masing lebih baik dari percayakan paras rupa, harta & kata kata.

“Paras rupa” tak boleh kembalikan senyuman kita disaat kita kecewa. “Harta” tak boleh beli kesedihan yg kita tanggung sebaliknya “harta” tujuannya hanya mahu membeli maruah kita.

IKLAN

Terus setia, bina rupa & harta bersama sama #notetomyself,” kongsinya.

View this post on Instagram

Kesian lelaki yg tengah bersusah payah untuk senangkan bakal isteri. Tapi akhirnya si perempuan lari cari lelaki yg kaya Kesian pula si perempuan yg menerima lelaki seadanya, tapi akhirnya si lelaki lari memilih perempuan yg lebih cantik Sakit bila ditinggalkan, lebih perit bila ditinggalkan dimasa susah. Tapi kenapa perlu kita biarkan perit tu lama lama? Sedangkan “Kejayaan Demi Kebahagiaan” datangnya dari usaha kita Percaya pada usaha pasangan masing masing lebih baik dari percayakan paras rupa, harta & kata kata . “Paras rupa” tak boleh kembalikan senyuman kita disaat kita kecewa. “Harta” tak boleh beli kesedihan yg kita tanggung sebaliknya “harta” tujuannya hanya mahu membeli maruah kita Terus setia, bina rupa & harta bersama sama 🌹 #notetomyself

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

IKLAN

Gelagat pasangan instafamous yang berkongsi klip video disulami lagu Bollywood turut mendapat reaksi netizen yang menyifatkannya mereka pasangan romantis.

“Sakit Bila Ditinggalkan, Lebih Perit Bila Ditinggalkan,” – Hafiz Mahamad Doa Terus Setia Sama Isteri

Foto : Instagram Hafiz Mahamad

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI