Sajat Komen Video Dia Dengkur; “Tidur Muka Menang, Cuma Bunyi Je.”

Usahawan sensasi, Nur Sajat mengakui dia terlupa untuk menutup sesi siaran langsung yang dilakukannya di platform TikTok baru-baru ini hingga dia akhirnya tertidur.

Malah ‘sesi’ tersebut ditonton ribuan pengguna TikTok sehingga mencetuskan viral di kalangan pengguna media sosial.

Pelbagai komen turut diberikan wargamaya, termasuk dengkuran yang didengari mereka ketika penyanyi Makhluk Penggoda itu sedang tidur.

@byraamoy Sajat tidur pun cantik. Tidur berdengkur pun view beribu😅 #sajatmembebel😂 #sajatlawak #tidurberdengkur ♬ original sound – NBS Shop | Racuntiktok

IKLAN

“Dengkur mengalahkan jual baju. Diaorang kata Sajat bila bangun je, views rendah. Bila Sajat tidur je views naik.

“Orang kata nak tahu orang tu cantik ke tidak, tengok time dia tidur. Maknanya tidur i cantik, bunyi je. Tidur muka menang. Cuma bunyi je (dengkur).

“Tak tahulah… kita dok bercakap fasal apa tiba-tiba tertidur. Nak buat macam mana, akak ni dah tua. Terlupa nak tutup suis-suis. Kadang lupa nak tutup suis dapur, tudung periuk lupa nak tutup… biasalah tu.

“Lupa nak tutup suis telefon, terbuka je macam tu ‘tenganga’. Lupa pula (nak tutup live TikTok),” katanya yang turut membalas dakwaan sudah nyanyuk daripada salah satu komen yang tertera.

IKLAN

Perkara tersebut dikongsikan Sajat yang kemudiannya dikongsi pengguna TikTok lainnya.

@byraamoy Replying to @nah.empire ni awak..netizen kena maki ngan sajat. maki pun kelakar😅 #sajatvideo #sajatbebel #sajatlawak ♬ original sound – NBS Shop | Racuntiktok

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini