MH mendapat berita yang paling mengembirakan apabila pelakon kacak Datuk Adi Putra telah selamat menikahi bekas isterinya Aida Yusof semalam.

Adi yang baru sahaja memuat naik gambar di instagramnya telah mengesahkan dan memberitahu dia telah bernikah semula dengan bekas isterinya setelah 12 tahun bersama.

“بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ ‎اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

IKLAN

18.1.18 CONTINUITY OF 12 YEARS. Syukur Pada Allah dan trima kasih pada yg hadir dan juga mendoakan buat Saya dan @aidayusof15 Semoga Allah permudahkan urusan kita bersama sebagai Ummah. Ameen ?
#taatpadayangsatu
#adpfamili
#allahuakbar”

Sah, Adi Putra Nikah Semula Bekas Isteri Pertama!

Sah, Adi Putra Nikah Semula Bekas Isteri Pertama!

IKLAN

Adi dan Aida telah berkahwin buat kali pertama pada 14 April 2006 dan bercerai pada March tahun lalu setelah 11 tahun bersama.

Dalam masa yang sama Adi telah mengejutkan industri apabila mengahwini isteri kedua pada 20 Jun 2016 dengan seorang ibu tunggal beranak satu dan juga merupakan pegawai di sekolah agensi kerajaan dan bercerai juga dalam masa yang sama dengan Aida.

IKLAN

Adi dan Aida tidak dikurniakan cahaya mata, namun mereka berdua telah mengambil anak angkat dan kini akan tersebut telah berusia 6 tahun.

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI