Rozita Izlyn terpaksa akur apabila namanya diumumkan sebagai bintang Gegar Vaganza 7 (GV7) yang tersingkir di dalam saingan minggu duet ‘Double Special’ malam tadi.

Tampil membuat persembahan menerusi lagu sendiri berjudul Mengapa Sukar Melafazkan Maaf bersama Ezad Lazim, Rozita memperoleh markah terendah sebanyak 57.40 peratus.

Rozita pada masa menjelaskan, tahap kesihatannya pada minggu ini juga tidak mengizinkan seterusnya reda perjalanannya di GV7 terhenti malam ini.

Markah setiap bintang kali ini diberikan juri tetap Datuk Ramli MS dan Datuk Khatijah Ibrahim bersama dua juri jemputan, Datuk Awie dan Aisyah.

IKLAN

Noraniza Idris unggul di tempat pertama dengan 79.60 peratus dan sekaligus memenangi Anugerah Bintang Paling Power Miow tajaan Adabi.

Dalam senarai, ini dia markah penuh kesemua bintang minggu ini;

IKLAN

Rozita Izlyn Tersingkir GV7 Dengan Markah 57.40 Peratus, Beza 2.80 Peratus Dengan Ayu Damit. Ikuti Markah Peserta Yang TinggalKini, tinggal lagi 9 bintang yang bakal meneruskan perjalanan di minggu ketujuh GV7.

IKLAN

Terdahulu, Cliff Umar diumumkan sebagai penerima Anugerah Next Level Digi dan penyanyi popular 70an, Azman Idris yang menghidap kanser prostat tahap empat dan mempunyai masalah buah pinggang menerima sumbangan dari penaja menerusi segmen Kongsi Rezeki.

Program hiburan realiti ini dihoskan oleh Jihan Muse dan Nabil Ahmad, GV7 bersiaran secara langsung dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) selama 10 minggu setiap hari Ahad, jam 9.00 malam.

GV musim ini menampilkan Datuk Ramli MS dan mengembalikan Datuk Khatijah Ibrahim sebagai juri tetap dan akan dibantu juri jemputan setiap minggu.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI