Selepas mengikat tali pertunangan pada 4 November lalu, penyanyi Usop, 24, mengumumkan dia bakal menamatkan zaman bujang bersama tunangnya, Nur Fatihah Md Hashim,25, pada Februari tahun hadapan.

Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor juga mengakui rasa teruja dan gementar pada masa sama untuk menggalas tanggungjawab sebagai suami selepas ini.

“InsyaAllah kalau diikutkan perancangan, majlis akan dilangsungkan pada 4 Februari 2022 di pejabat agama di Pulau Pinang.

“Memandangkan situasi semasa yang tidak menentu ketika ini, jadi kami sepakat untuk langsungkan majlis nikah secara sederhana sahaja,” katanya.

IKLAN

Malah persiapan kahwin penyanyi lagu Sejarah Cintaku ini juga sudah hampir selesai.

“Alhamdulillah setakat ini persiapan lebih kurang 85 peratus. Syukur alhamdulillah ada juga pihak yang sudi menaja bersempena hari bahagia kami selain mengeluarkan belanja sendiri,” katanya.

Menyingkap soal perjalanan hubungannya bersama Nur Fatihah pula, Usop tidak menafikan ia ada pasang surutnya.

IKLAN

“Persiapan Sudah 85 Peratus,” – Bakal Bergelar Suami, Usop Nikah 4 Februari Depan “Persiapan Sudah 85 Peratus,” – Bakal Bergelar Suami, Usop Nikah 4 Februari Depan

“Persiapan Sudah 85 Peratus,” – Bakal Bergelar Suami, Usop Nikah 4 Februari Depan
“Normallah dalam sesebuah perhubungan itu akan ada turun naik. Apa yang boleh saya cakap, dugaan dalam tempoh bertunang memang kuat.

IKLAN

“Tipulah kalau ada pasangan bercinta atau bertunang yang tidak pernah gaduh kan? Cuma alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Doakan yang baik-baik buat kami, Insya-Allah,” katanya lagi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

Foto: Instagram Usop

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI