Gara-gara berkongsi gambar di hadapan Kaabah, Datuk Seri Vida dikecam hebat di akaun Instagramnya kerana dikatakan cuban menunjuk eset yang dimilikinya.

Malah, ramai yang mempersoalkan apakah motif Vida memuat naik gambar selfie sambil menunjuk cincin berliannya yang besar di hadapan Kaabah.

Bukan itu sahaja, ada juga yang menganggap Vida berkelakuan riak dan kecewa mengapa Vida memuat naik gambar sebegini terutamanya apabila di hadapan Kaabah.

‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin? ‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin? ‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin? ‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin? ‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin? ‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin? ‘Perlu Ke Tayang Cincin Depan Kaabah?’ Netizen Persoal DSV Nak Kongsi Gambar Depan Kaabah Atau Cincin?

IKLAN

Bagi MH Datuk Seri Vida memang terkenal dengan sikapnya yang suka memakai aksesori.

Mungkin DSV tiada niat untuk menunjuk-nunjuk pun cincinnya itu namun biasalah, perempuan ni dia ada ‘posing kegemaran’ bila bergambar, mungkin secara kebetulan terposing yang menampakkan cincin.

Apapun nah MH belanja gambar sepanjang DSV menunaikan Umrah!

IKLAN

D masjid Quba.. Senangnya dapat Pahala 1 umrah.. .

A post shared by Dato’ Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

IKLAN

1st time saya berkelana depan Kaabh.. Ya Allah… Ujian dari Nya.. Lepas tawaf sunat antara magrib dan Insya…saya suruh kawan saya jaga saya solat lepas Tawaf betul2 deoan Kaaabah.. Agar tidak Tersepak kepala masa sujud.. Sudah tu.. Polis halau la..biasala..HAJI HAji.. Dgn Garang..saya dgn Kwan Teepisah bila saya nak sambung lagi berdoa.. . . Tel..bag..selipar..sejadah.. Lalu macm mana nak buat. Saya dgn MALU & Kerdil cari orng Mlaysia.. Saya nampak org Malaysia ..Ya Allah Malunya.. Nak pinjam tel..nak coll kawan saya terpisah.. No tel diapun saya tak ingat.. . . Saya coll staff saya kat Msia.. Waktu Mekah pukul 8 Pukul di Malaysia 2 pagi.. . . Tel tel tel.. tak dapat.. . . Tel staff lainn.. Pn Fiza..dapat.. TAPi..tak dapat tel kawan saya.. Lowyer saya.. . . Aduz panjang Cerita Duka Lara ni.. . Tapi Siapa ada pengalaman Terpisah di Masjidil Haram.??? .. . Anyway tq kpd Sahabat yg bg pinjam phone ni.. Siap saya buat rakaman ni.. Mmg RARE.. Pengalaman ni..

A post shared by Dato’ Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI