Menyambut ulang tahun kelahiran anak kedua, Marissa Dania yang ke-14, pelakon Norman Hakim ada menitipkan ucapan istimewa buat puteri sulungnya itu, baru-baru ini.

Pelakon Gerak Khas ini juga pada masa sama memberikan dedikasi unik buat si anak, iaitu dengan mengimbau detik-detik sewaktu Marissa dilahirkan di dalam kereta dan disambut sendiri olehnya.

SANAH HELWAH Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-14 cenonet cantik papa @marissadaniaaaaa_ .

“Only few words;

1. TERIMA KASIH SBB TERIMA PAPA SEADANYA & SENTIASA BAGI PAPA PELUANG UTK JADI PAPA YANG TERBAIK

IKLAN

2. AMPUN MAAF KALAU SELAMA PAPA JAGA ADIK DARI MULA2 PAPA SAMBUT MASA MAMA LAHIRKAN ADIK DALAM KERETA SAMPAI LA KE HARI NI,ADA KEKURANGAN & KELEMAHAN PAPA YANG PAPA TAK SEDAR

3. ADIK ADALAH DUNIA PAPA,PEMBAWA REZEKI DALAM HIDUP PAPA BERSAMA DENGAN ADIK BERADIK YANG LAIN DENGAN IZIN DARINYA🤲🏻

4. PAPA SAYANG ADIK SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT MORE WORDS & INFINITY

IKLAN

5. AND THE LIST GOES ON…❤❤❤

“Once again Sanah Helwah,semoga terus membesar dengan Solehah…Aamiin Ya Rabb,” tulisnya.

View this post on Instagram

SANAH HELWAH Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-14 cenonet cantik papa @marissadaniaaaaa_ . . Only few words; 1. TERIMA KASIH SBB TERIMA PAPA SEADANYA & SENTIASA BAGI PAPA PELUANG UTK JADI PAPA YANG TERBAIK 2. AMPUN MAAF KALAU SELAMA PAPA JAGA ADIK DARI MULA2 PAPA SAMBUT MASA MAMA LAHIRKAN ADIK DALAM KERETA SAMPAI LA KE HARI NI,ADA KEKURANGAN & KELEMAHAN PAPA YANG PAPA TAK SEDAR 3. ADIK ADALAH DUNIA PAPA,PEMBAWA REZEKI DALAM HIDUP PAPA BERSAMA DENGAN ADIK BERADIK YANG LAIN DENGAN IZIN DARINYA🤲🏻 4. PAPA SAYANG ADIK SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT MORE WORDS & INFINITY 5. AND THE LIST GOES ON…❤️❤️❤️ . . Once again Sanah Helwah,semoga terus membesar dengan Solehah…Aamiin Ya Rabb❤️❤️❤️

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

IKLAN

Norman dan Abby pernah menggemparkan dunia hiburan suatu ketika dahulu apabila Marissa Dania dilahirkan di dalam kereta dan dibidankan oleh Norman kerana tidak sempat tiba di hospital untuk bersalin.

View this post on Instagram

#MarissaDaniaHakimTurns14 family’s dinner ❤️

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Foto : Instagram Norman Hakim

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI