Pelakon Eyra Hazali yang sedang hamil anak kedua mendedahkan dia terpaksa meletakkan syarat untuk setiap tawaran yang hadir demi memastikan fasa kehamilan berjalan dengan baik.

Meski menghargai setiap sokongan yang diterima, Eyra,23, atau nama sebenarnya, Hazirah Qasdina Hazali bagaimanapun bukan mahu menolak rezeki, tetapi ini adalah pengorbanan yang perlu dilakukan sebagai ibu hamil.

“Pada Usia Muda Ini, Saya Tak Mahu Dijadikan Alasan Untuk…,” – Eyra Hazali Rehat Lama Lepas Bersalin, Mahu Manfaat Masa Pada Bisnes “Pada Usia Muda Ini, Saya Tak Mahu Dijadikan Alasan Untuk…,” – Eyra Hazali Rehat Lama Lepas Bersalin, Mahu Manfaat Masa Pada Bisnes “Pada Usia Muda Ini, Saya Tak Mahu Dijadikan Alasan Untuk…,” – Eyra Hazali Rehat Lama Lepas Bersalin, Mahu Manfaat Masa Pada Bisnes

“Tawaran memang ada malah saya juga baru sahaja habis penggambaran di Terengganu untuk drama RTM. Sebenarnya tawaran ini saya terima sejak tahun lepas lagi, jadi memang perlu habiskan juga.

“Dalam keadaan mengandungkan anak kedua ini memang saya akui agak lemah sedikit pada fasa awal. Mujur dapat habiskan juga penggambaran,  bukan mudah memandangkan terpaksa menguruskan semua sendiri tanpa suami ketika itu.

“Sebab itu saya bersyukur keluarga sangat memahami keadaan sekarang,” katanya yang merancang mengambil cuti panjang selama setahun sejurus bersalin anak kedua.

IKLAN

Eyra menjelaskan, selain mahu memastikan dia benar-benar sedia untuk kembali ke bidang lakonan, waktu tersebut juga akan dimanfaatkan dengan belajar ilmu perniagaan, khasnya menerusi bisnes minyak wangi yang diusahakan sejak dua tahun lalu.

Mengulas lanjut mengenainya, dia bertuah kerana diberikan kepercayaan pihak Nori Malaysia Sdn Bhd. untuk muncul dengan wangian pilihanya sendiri.

“Bila mereka memilih saya untuk menjalinkan kerjasama, ketika itu apa yang muncul dalam fikiran adalah langkah awal untuk bergelar seorang usahawan. Dengan usia muda ini saya tidak mahu ini dijadikan alasan untuk tidak berani mencuba.

“Tetapi siapa sangka selepas dua tahun, apa yang cukup membanggakan ketiga-tiga produk wangian di bawah jenama Eyra Hazali mendapat sambutan cukup baik. Buat masa ini saya sudah kenalkan empat wangian berbeza dengan tiga darinya menggunakan nama tiga kota terkenal. Bermula dengan wangian London, Barcelona, Qasdina dan Paris,” katanya.

IKLAN

Isteri kepada penjaga gol Johor Darul Ta’zim (JDT), Muhammad Haziq Nadzli ini pada masa optimis selain mahu terus timba ilmu dalam soal menambat hati lebih ramai pembeli selepas ini.

“Pada Usia Muda Ini, Saya Tak Mahu Dijadikan Alasan Untuk…,” – Eyra Hazali Rehat Lama Lepas Bersalin, Mahu Manfaat Masa Pada Bisnes “Pada Usia Muda Ini, Saya Tak Mahu Dijadikan Alasan Untuk…,” – Eyra Hazali Rehat Lama Lepas Bersalin, Mahu Manfaat Masa Pada Bisnes “Pada Usia Muda Ini, Saya Tak Mahu Dijadikan Alasan Untuk…,” – Eyra Hazali Rehat Lama Lepas Bersalin, Mahu Manfaat Masa Pada Bisnes

“Selain memastikan produk ini berkualiti untuk mendapatkan kepercayaan pengguna. Apa yang  dititikberatkan saya juga bagaimana wangian di bawah jenama Eyra Hazali Beauty ini juga berbeza dengan produk wangian di luar sana.

“Bila perbincangan dilakukan dengan pihak Nori Malaysia mereka setuju jika tumpuan produk ini juga turut diberikan perhatian terhadap pembungkusan. Tidak sekadar botol yang berkualiti, saya juga muncul  dengan idea untuk memastikan bahagian atas minyak wangi ini tiada penutup.

IKLAN

“Sebab sebagai salah seorang pengguna tegar wangian kita tahu kehilangan penutup botol minyak wangi memang selalu berlaku. Siapa sangka idea itu menyebabkan wangian saya diterima baik sehingga kini,” katanya lagi.

Wangian di bawah jenama Eyra Hazali Beauty itu sudah berada di rangkaian pasaraya Aeon di seluruh negara antaranya MidValley, Maluri Bukit Tinggi, Cheras Selatan, Nilai dan banyak lagi selain di outlet terpilih serta di aplikasi membeli belah.

Lebih mengujakan, rangkaian wagian berkenaan turut berada di 28 rangkaian Watson sejak awal tahun ini.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI