“Orang Akan Kecam…,” – Hadir Bertindik Hidung & Lidah Di AJL33, Ini Kata Padu Chacha Maembong Kalau Ada Yang Kritik!

Pertemuan dengan Chacha Maembong sebelum berlangsungnya Anugerah Juara Lagu Ke-33 malam tadi memberi peluang buat kami untuk bertanya mengenai perkembangan seninya ketika ini.

Adik kepada pelakon Emma Maembong itu memberitahu, dia baru sahaja selesai menjalani penggambaran filem Anak Perjanjian Syaitan.

“Saya baru sahaja selesai shooting untuk filem Anak Perjanjian Syaitan yang mungkin ditayangkan hujung tahun ini atau awal tahun hadapan,” katanya.

IKLAN

Filem berkenaan merupakan arahan pengarah, Ahmad Idham.

Sementara itu, melihat kepada penampilannya yang ranggi lengkap dengan bertindik di lidah dan hidung, Chacha yang sedia dikenali sebagai antara rakan selebriti yang paling relak dan sempou dalam memberikan kenyataan memberitahu, orang akan kecam sama ada dia bising atau sebaliknya.

“Orang tetap akan kecam sama ada kalau saya buat bising atau tidak. Cuma saya tidak mahu jadi hipokrit. Buat apa nak jadi begitu kalau orang boleh terima seadanya.

“This is me, this is who i am. Peminat saya pun ada yang menyokong dan saya okay saja… budak-budak remaja you ols,” seloroh Chacha.

IKLAN