“Mungkin Masa Tu Muka Saya Memang Mintak Kena Maki Kot,” – Ezad Lazim

Ezad Lazim atau nama sebenarnya, Mohd Rohaizad Mohamad Lazim ada berkongsi satu posting perihal pengakuan seorang peminat yang pernah memaki hamunnya, lebih 18 tahun lalu.

Perkara tersebut didedahkan penyanyi berkenaan menerusi salah satu entri di Instagramnya, baru-baru ini.

Menerusi tulisan teks yang dihantar individu terbabit, dia bebuat demikian ketika bintang berkenaan hadir ke sebuah stadium di Pulau Pinang.

Menyesal atas perbuatan berkenaan, individu tersebut turut membuat permohonan maaf.

IKLAN

View this post on Instagram

Wsalam…masya allah…saya pun tak ingat masa bila tu hahahaha…takpa…sy tak pernah nak berdendam….mungkin masa tu memang muka saya memang muka mintak kena maki kot hahahaha… mungkin ada jua kesilapan dari saya yang buat orang tak puas hati dengan saya…saya pun mintak maaf ya andai ada kesilapan jugak dari pihak saya….kita saling bermaafan ya….terima kasih masih sudi jadi peminat pada saya…..semoga ukhwah kita sentiasa berkekalan…….🙏👍 @ezadzeanaventures @ezadlazim_fans @ezadlazim_fansutara @ezadlazimlovers @1unitedteam @ezadlazim_supporters @ezadlazimlovers_sg @ezadlazim_zeanaramlisupporterz @ezadzeana_forever @ezadzeana_supporters  @sobijak_school_wear  @ezamani_official @ezadlazimlovers_indonesia

A post shared by mohd rohaizad mohamad lazim (@ezadlazim) on

Sementara itu di ruangan kapsyen pula, penyanyi lagu Jesnita itu turut meminta maaf andai ada khilafnya di luar sedar.

“Wsalam…masya allah…saya pun tak ingat masa bila tu hahahaha…takpa…sy tak pernah nak berdendam.

”Mungkin masa tu memang muka saya memang muka mintak kena maki kot hahahaha. Mungkin ada jua kesilapan dari saya yang buat orang tak puas hati dengan saya.

”Saya pun mintak maaf ya andai ada kesilapan jugak dari pihak saya, kita saling bermaafan ya.

IKLAN

”Terima kasih masih sudi jadi peminat pada saya. Semoga ukhwah kita sentiasa berkekalan,” tulisnya positif.

Di ruangan komen, kebanyakan peminat memuji sikap toleransi Ezad serta individu terbabit yang berani tampil membuat pengakuan.

Foto: Instagram Ezad Lazim